Aziz 15. Bölüm Tek Parça İzle! Aziz İntikam İçin Hareket Geçti

Show TV’nin sevilen dizisi Aziz, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Aziz, babasının katilinin Pierre olduğunu öğrendi ve intikamını almak için harekete geçti. Sevilen tarihi dizilerinden Aziz, son bölümde yaşananlar merak ediliyordu. Show TV, Aziz son bölüm izleme linkini paylaştı. Peki, Aziz 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz 15. son bölümde neler oldu? İşte Aziz son bölüm tek parça izleme ekranı!

Show TV’de yayınlanan Aziz, kısa sürede en sevilen dizilerden biri olmayı başardı. Dizinin sıkı takipçileri, son bölümde yaşananları araştırıyor. Aziz 15. Bölümde birbirinden önemli olaylar yaşandı.

Aziz Son Bölüm Neler Oldu?

Efnan Aziz’in Pierre’e zarar verip başını derde sokmasından korkmaktadır. Dilruba’nın Adem’le evlenmesinin sebebinin Aziz olduğunu bilmek Efnan’ı içten içe tedirgin ederken, Dilruba ile aynı çatı altında yaşamak onun için daha zor olacaktır.

Adem ise Aziz ve Dilruba hakkında öğrendiği bir sırla darmadağın olur. Tüm bunlar olurken Pierre’in Efnan’ı cinayet suçuyla sıkıştırması, Aziz’i artık geri dönüşü olmayan bir yola sokacak ve şehirdeki tüm dengeler alt üst olacaktır.

Aziz 15. Bölüm Tek Parça İzle!

Aziz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV, Aziz yeni bölüm fragmanını henüz yayınlanmadı. Aziz fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!