Azerbaycan Milli Piyangosunu da Demirören Aldı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ‘Azerlotereya' adlı milli piyango şirketinin yönetime devredilmesine ilişkin bazı hususlarda düzenleme” hakkında ocak ayında kararname imzalamıştı.

Buna göre, “Demirören Şans Oyunları Yatırımları A.Ş’nin iştiraki olan YMT Şans B.V adlı şirket Azerlotereya’nin yönetimini devri için bir ay içinde anlaşma imzalanacağı duyurulmuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre, söz konusu anlaşma bugün Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de imzalandı. Törene, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Azerbaycan Ekonomi Bakanlı Mikayil Jabbarov, Türkiye’nin Azerbaycan Büyükelçisi Erkan Özoral, Azerbaycan Devlet Mül. Sor. Bşk. Vek. Matin Eynullayev katıldı.

10 yıl işletecek

Demirören Grubu’nun, Azerbaycan’da milli piyango, spor müsabakaları bahis oyunları ile loto oyunlarının işletmesini 5 ay içinde teslim alacak ve 10 yıl boyunca işletecek.

İmza töreninde konuşan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, ülkede yeni yatırım arayışlarını sürdüreceklerini söyledi ve kendilerini seçtikleri için Azerbaycan devletine teşekkür etti.

Yıldırım Demirören “Azerbaycan’da binlerce kişiye iş imkanı sunacağız. Bu anlaşmanın ilk yatırımımız olduğunu bundan sonra da Azerbaycan’da yatırımlar yapma istediğimizi beyan etmek isterim” dedi.

Türkiye’de de Milli Piyango, 10 yıl süreli sözleşme ile Demirören ve İtalyan ortağının oluşturduğu Sisal-Şans Ortak Girişimi'ne verilmişti.

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
YORUMLAR
27.02.2021

geçmiş olsun azerbaycan.

27.02.2021

Azerbaycanlı kardeşlerimiz belki tanımıyordu bu şahsı, ama tanıyacaklar :D

27.02.2021

Adam komşumuzuda dolandıracak... ...... 🤪😡😠

TÜM YORUMLARI OKU (9)