Azarlanan Lahmacuncu, Vedat Milor'a Sitem Etti: "Bize Özür Borcu Var, Reklam Derdimiz Yok"

Ünlü gurme Vedat Milor'un YouTube programında azarladığı İstanbul'daki lahmacuncudan yeni açıklama geldi. Milor'a sitem eden lahmacuncu, 'Vedat Milor'un bir özür borcu var. Yerimiz zaten küçük, salaş. Reklam derdimiz yok.' dedi. Dükkanına çok sayıda ünlü geldiğini söyleyen lahmacuncu, 'Böyle tepkiyi ilk defa Vedat Milor'dan gördük.“ dedi.

Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalı için gittiği lahmacuncuyu değerlendiren ünlü gurme Vedat Milor, izinsiz olarak videoya alındığını belirterek, "Ben maymun değilim" diyerek işletme sahibini azarlamıştı.

Olayın sosyal medyada gündem olması sonrası bazı vatandaşlar Milor'u haklı bulurken, bazıları ise lahmacuncuya hak vererek destek olmak için dükkana akın etmişti.

Son olarak olayla ilgili TikTok'ta bir içerik üreticisine konuşan lahmacuncu Milor'a sitem etti. Milor'un kendilerinden özür dilemesi gerektiğini söyleyen işletme sahibi, "Yerimiz zaten küçük, salaş. Reklam derdimiz yok. Çok ünlü geliyor, böyle tepkiyi ilk defa Vedat Milor'dan gördük.“ ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

İzlerken Yorulacaksınız: Genç Kadının Uzun Yol Tadındaki İş Vlogu Sosyal Medyada Gündem Oldu
Öğrencisinin Hayatını Heimlich Manevrası ile Kurtardı
60 Euroya Yaptığı Market Alışverişini Gösteren Gurbetçiden Türkiye'ye Tepki! "30 Yılım Çalınmış"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kenan İmirzalıoğlu AKP Milletvekili Olarak Siyasete mi Atılacak?
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
Vefat Etmeden Önce Yakınlarını Bekleyen Hastaların Yürek Burkan Hikayeleri