Ayyüce ve Duygu Arasındaki Kaos Yeniden Gün Yüzüne Çıkıyor: MasterChef All Star'ın 7. Yarışmacısı Kim Olacak?

MasterChef Türkiye bu yıl All Star kadrosu ile ekranlarımıza gelecek. Görmeyi özlediğimiz, geçtiğimiz yıllarda 'ah o olsaydı neler yapardı' diye düşündüğümüz tüm yarışmacılar, All Star elemelerinde karşımıza çıkıyor. Bu hafta en olaylı sezonlardan biri olan 2020-2021 yarışmacıları MasterChef All Star kadrosunda yer almak için ellerinden geleni yapacaklar. Şefler ise sezonun ilk kaşığını daha elemelerde atacak... İşte MasterChef Türkiye 7. bölüm fragmanı...

MasterChef Türkiye'de her geçen gün All Star kadrosundaki alan daralıyor. 2018-2019 sezonu yarışmacıları koltuklarını kaptı bile.

Bu hafta da 2020 sezonu yarışmacıları için amansız bir yarış başlayacak. 5 kişinin dahil olacağı 2020 kadrosu için 1 kişilik yer doldu bile. Dün akşam yaptığı yaratıcı tabakla All Star'a girmeye hak kazanan Sefa, bu haftanın ilk sezonun ise 6. yarışmacısı oldu.

Geri kalan isimler ise altın yaldızlı önlüğü alabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda.

Kadrodaki alan daraldıkça yarışmacıların üstündeki baskı ve stres de artmaya devam ediyor. MasterChef'te yarıştıkları sürece pandemi dolayısıyla aynı evde yaşayan yarışmacılar, birbirlerini son derece yakından tanıyor.

2020 sezonuna damgasını vuran olaylardan biri Ayyüce ve Duygu arasındaki eleme yarışıydı hatırlarsanız. Duygu bunun rövanşını almak için gelmiş gibi duruyor.

Ayyüce'nin o dönemlerde her hafta Duygu'yu potaya göndermek için uğraştığını söyleyen Duygu, 'Yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum. Sadece bana takıntılıydı. Bana başka konuşuyordu, arkada başka konuşuyordu. Sürekli potaya yollama peşindeydi. 8 hafta kaldım 7 kere potaya girdim ben. Tabii ki bu sene bunun hesabını sormak inşallah bana nasip olur.' dedi.

Mehmet Şef ise bunların geçmişte kalan şeyler olduğunu, bunun bir kan davası olmadığını ve düzelebileceğini söylüyor.

Eray'ın da söyledikleriyle beraber tüm yarışmacıların eskide kalanları yeniden tezgahlara taşıdığını fark eden Mehmet Şef ise, 'Herkes kılıçları bilemiş öyle gelmiş.' diyor. Kendi sezonları bir yana dursun diğerleri ile de yarışacak olan bu isimler, All Star'ın ön gösterimini yapıyor adeta.

Şefler bu akşam yarışmacılardan ana kadroya girebilmeleri için risotto yapmalarını istiyor.

Yarışmada daha önce defalarca kez yapılan, her sezon mutlaka karşılarına çıkan risotto reçetesi herkesin ezberinde sayılır. Hepsi canla başla çalışmaya başlıyor. Bir yandan da hünerlerini en iyi şekilde sergilemekten geri durmuyorlar.

Bu sırada önceki sezondan All Star'a girmeye hak kazanmış tüm yarışmacılar balkondan diğerlerini eleştiriyor.

Bu durum tezgah arkasındaki 2020 yarışmacılarını son derece sinirlendirirken, Suna'nın 'Risotto pirinç miydi diyen var. Bunları yapamamak... Biz hangi aşamadayız?' diyerek kendinden sonraki sezon yarışan isimleri beğenmediğini dile getiriyor.

Suna yapılanları beğenmese de bu akşam Mehmet Şef'in elinden bir altın kaşık atıldığını göreceğiz. Bakalım MasterChef Türkiye'nin 7. yarışmacısı kim olacak?

Sezonun daha çok başında, 7. bölümde altın kaşık görmek hepimizi şaşırttı elbette. Bu akşamki bölümde neler olacak dersiniz?

MasterChef Türkiye All Star 7. bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

MasterChef'te Kim Kazandı? MasterChef All Star Kadrosunun 6. Yarışmacısı Kim Oldu?
MasterChef All Star Yedekleri Kimler Oldu? 2023 MasterChef Türkiye Yedekler Kadrosuna Kimler Girdi?

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede