Ayşe Hatun Önal, Sokak Hayvanları Yasasına Tepkisini Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır’ı Hedef Alarak Gösterdi

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, AK Parti'nin sokak köpeklerinin toplandıktan 1 ay sonra barınaklarda uyutulmasını içeren yasa teklifine Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır'ı hedef alarak tepki gösterdi.

Eski Miss Turkey güzeli, bir dönemin uçuk şarkılarıyla popüler ismi Ayşe Hatun Önal, uzun bir zamandır müzik piyasasında değil.

Belki denk gelmişsinizdir, kariyerinden ziyade enteresan sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkatleri üzerine çeken Ayşe Hatun Önal, en son oyuncu Selin Demiratar'ın 2020'de evlendiği iş insanı Mehmet Ali Çebi'yle paylaştığı pozlara düştüğü "kocam" notuyla gündeme oturmuştu.

Başkasının eşine yönelik "kocam" paylaşımının ardından kimileri Ayşe Hatun Önal'ın mental sağlığının iyi olmadığını belirtti kimileri de keyfinin gayet yerinde olduğunu savundu.

Olaydan sonra sessizliğini koruyan ve kabuğuna çekilen Ayşe Hatun Önal, geçtiğimiz dakikalarda AK Parti'nin sokak köpeklerinin toplandıktan 1 ay sonra barınaklarda uyutulmasını içeren yasa teklifine tepki gösterdiği paylaşımlarda bulundu.

Fakat tepkisini Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır'ı hedef alarak gösterdi. 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

O Eski Halinden Eser Yok Şimdi: Zeynep Bastık'ın Korku Filminden Fırlama Tuhaf Pozları "Bu Ne Şimdi?" Dedirtti
Seda Sayan Bu Sefer İkisini de Yaktı: Safiye Soyman ve Bülent Ersoy Hakkında Mide Bulandıran Makyaj İtirafı!
Ülkeyle Yıldızı Barışmayan Can Yaman, Tanışmak İçin 1 Milyon Euro Teklif Eden Dubaili Aileyi Reddetti!

Popüler İçerikler

“Fatih Portakal Sözcü TV ile 9 Ay İçin 14 Milyon TL’ye Anlaştı” İddiası
Yılmaz Özdil, Özgür Özel Kavgası Büyüyor: CHP'den 'Haddini Bil' Çıkışı!
Adalet Bakanı Tunç Açıkladı: Diamond Tema Hakkında Yakalama Kararı Çıkarıldı!
YORUMLAR
22.05.2024

bence insanlar daha tehlikeli. köpeklerin öldürdüğü veya zarar verdiği insan sayısı ile insanların diğer insanlara ve hayvanlara ve doğaya verdiği zararların sayısını karşılaştırın. hangisi daha fazla ise onlar uyutulsun

22.05.2024

Nesin sen, dahi falan mı?

22.05.2024

Neyse ki hükumetimiz ve halkımızın büyük bölümü, sesleri çok çıkan bu "insansevmez, hayvanseverlerin" aksini düşünüyor. zira sesleri sevdiklerini taklitten geliyor.

22.05.2024

Çok küçümsüyorsunuz bu meseleyi bu öyle yasa çıkardım oldu bitti denebilecek kadar basit bir durum değil. Türk ü Türk e kırdırtacak kadar ağır bir mesele ama maalsef bunu anlayabilecek sosyoloji ve analiz yeteneğine sahip değilsiniz.

Özgür Özel'e küfür etse de bişey olmayacağını biliyor adam naif bir şahsiyet, aynı sözü reise söyle bakalım Hatun, fikirlerinde samimi misin yoksa gündemden istifade piyasa mı yapıyorsun?

TÜM YORUMLARI OKU (20)