Ayrılık Sonrası Eski Partnerinizi Sosyal Medyada Takip Etmemeniz İçin 10 Haklı Sebep

Hiçbir ilişki bitmek üzerine başlamıyor, bunu biliyoruz. Ayrılık da ilişki kadar hayatın bir parçası. Ayrıldıktan sonra eski sevgiliyi sosyal medya üzerinden takip etmek de rutinin bir parçası haline geldi. Ancak bu durum çoğu zaman kişi için tatminsizliğe ve sıkıntıya sebep oluyor.

1. Ayrılık sonrası dalgalı olan ruh halini kötü etkilemesi.

Zaten olan biten her şey oldukça yeni. Fırtınalı ilişkiniz yeni bitmiş ve daha kafadan pek çok şey atılamamış. Takip ettikçe eski günlere özlem duymamak içten bile değil.

2. İçi boş umutları yeşertiyor olması.

srv.onedio.com

Her gün durmadan sosyal medyasını kontrol ediyorsun. Ne yapmış, nereye gitmiş, ne yazmış? Hiç düşündün mü, belki de gerçekten bu ilişkinin bitmesi gerekiyordu. Kafana sonu belki de hiç hayırlı olmayacak o barışma umudunu sokacak. O yüzden bakma!

3. Kaygı seviyeni gün geçtikçe artıracak olması.

Zaten sorunlu olan bir durumu onu takip ederek daha da sorunlu hale getireceksin. 'Acaba hayatında biri mi var?' diyerek her gün daha kaygılı hale geleceksin. Gerçekten buna ihtiyacın var mı?

4. Hayata karşı daha öfkeli hale geleceksin.

'İstediklerimin hiç biri olmuyor, bunlar neden benim başıma geliyor?' diye öfkelenmeye başlayacaksın. Baktıkça bu his daha da artacak.

5. Gereksiz kıyaslarla özgüveninin düşmesi.

Bir ilişkiden çıkıyor olmak yeteri kadar zorken sürekli onun hayatı ile kendi hayatını kıyaslayacaksın. Mutsuzluk hissi bünyeni kaplayacak.

6. İyileşme sürecinin sekteye uğraması.

Tam kendini toparlayacakken eski partnerinin paylaşımlarına bakıp iyileşme sürecini en başına döndürebilirsin. İyi olmak senin de hakkın bunu sakın unutma!

7. Kıskançlık duygusunun öngörülemez biçimde artıyor olması.

Daha önünde uzun yıllar, yaşayacak pek çok duygu var. Ancak sen eskide takılıp kalmışsın. Gelecekteki partnerinize karşı olan duygularınızı da bu şekilde değiştirmiş oluyorsunuz. Kıskançlık seviyesi siz fark etmesiniz bile artmış oluyor.

8. Olmadığın biri gibi davranmaya başlamak.

Hıncını alamayınca eski partneri rahatsız etmek için nispet yapmaya başlanılıyor. Hiç söylenmeyecek sözler, fotoğraflar gırla gidiyor. Olmadığın birine dönüşmeye başlıyorsun.

9. Zamanın ayrılması gereken şeylerden uzaklaşılmasına yol açması.

srv.onedio.com

Belki bakmasan daha çok ders çalışıp kendine odaklanabileceksin. Yetiştirmeye çalıştığın projeyi engellemeyecek. Bunu kendine lütfen yapma!

10. Karşına çıkacak doğru insanı bu yüzden kaçırma ihtimalinin olması.

Tam da olması gereken olup aşk seni yakalayacakken senin bir noktaya takılı kalman yüzünden bur fırsat uçup gidebilecek. Yeni maceralara ve yeni duygulara odaklan!

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!