Çünkü artık FIFA yok! Oyun dünyasının popüler serilerinden olan, EA Sports tarafından geliştirilen FIFA özellikle son yıllarda futbol denince oyuncuların aklına gelen ilk seri. FIFA'nın talep ettiği fahiş isim hakkı ücretini ödemek istemeyen EA Sports bundan böyle yoluna EA Sports FC markası altında devam edeceğini açıklamıştı.
Yılın son çeyreğine dair yayınlanan E raporunda EA Sports FC 24'ün beklentileri aşan bir satış başarısına ulaştığı görünüyor. Daha ilk ayında çıkış yaptığı tüm platformlarda toplamda 14,5 milyon kullanıcıya ulaşmış olan EA Sports FC 24 bu rakamlarla birlikte selefi FIFA 23'ü de solladı. FIFA 23 çıkış yaptığı ilk ayda 10,3 milyon oyuncuya erişmişti.
Steam'de her hafta hem global, hem de ülkemizdeki çok satanlar arasına girmeyi başaran EA Sports FC 24'ün incelemeleri ise 'Karışık' seviyesinde seyretmeye devam ediyor. Ufak tefek bugların yanında kimi oyuncular ise oyunu oynanmaz hale getiren ciddi sorunlardan ve hatta direkt olarak oyunun açılmaması gibi problemlerden şikayetçiler.