Aynı Anda Birbirlerine Evlenme Teklifi Eden Çift

Uzun süredir göreceğiniz en güzel an olabilir. Bu çift yanlışlıkla aynı anda birbirlerine evlenme teklif ettiler. Tori Monaco ve Berkley Cade çifti Pictionary oynarken gerçekleşen muhteşem anda, Berkley tahtaya çizerek teklifine hazırlanırken arkasını döndüğünde Tori'den teklif geldi.

Birbirlerine sürpriz yaparak evlenme teklifi yapan ikilinin o anları ise böyle kaydedildi:

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
16.02.2018

Pornhubda lezbiyen pornosu izleyen İslamcı gelmiş ay ne kadar iğrençler saygı duymuyorum diyor. Ulan senin görüşlerinin bir geçerliliği olsaydı şimdi kadınlar sokağa çıkamıyordu. Erkek akrabaları dışında bir erkekle görüşemiyordu. Yaşı gelince de görmediği biriyle evlendirilip hayatı boyunca seks için çalıştırılıyodu. Hadi şimdi burdan siktir git amınakoduğumun yobazı.

16.02.2018

ben saygı duyuyorum ne yaparlarsa yapsınlar ama bu iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmiyor :d

15.02.2018

homofobikler dislike atmış, faşistlikten ya da gizli tuttukları cinsel yönelimlerinden kaynaklanan utançtan olduğunu düşünüyorum.

16.02.2018

sanane yarramın kafası insanların düşüncesine saygı duy,istediklerini yapsınlar sikimizde bile değil isterse takma yarrakla birbirlerini düdüklesinler biz saygı duyuyoruz ama bu iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmiyor herkes like mı atacak dalyarrak

16.02.2018

İnsanlara karışmayın amına koyim isteyen istedigini sevsin , ortaçağda değiliz artık aşk engel de tanımaz cinsiyette . heteroseksüel bir bireyde olsam lgbt bireylerini destekliyorum . o kadar zorluga ragmen yine birbirlerini seven , sevebilen insan görmek güzel

eyvallah

TÜM YORUMLARI OKU (79)