Aylık 6 Bin TL Kazancıyla Sokakta Yaşayan Adam Röportajıyla Gündemde: “Allah’a Çok Şükür Huzurum Yerinde”

Sokak Kedisi YouTube kanalı sorular sormak, vatandaşlarla konuşmak üzere sokak sokak gezdi ve mikrofon uzattı. Röportaj verenler arasında bir vatandaş günlük 100-200 TL kazandığını ve aylık 6 bin TL ile geçindiğini anlattı.

“Allah’a çok şükür huzurum yerinde” diyen vatandaşın tepkileri muhabiri şaşırttı.

“Ekmeğim var, suyum var, en azından evim yok buna şükür” ifadelerinin ardından ise muhabir “İnsanlar artık akli dengesini kaybetmiş durumda.” dedi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Femen Fransa Üyeleri Seçim Öncesi Tepki Göstermek İçin Çıplak Eylem Yaptı
Babalar Neden Böyle? Çocuğuna Dilini Kopartma Şakası Yapan Baba Küçük Çaplı Kalp Krizi Yaşattı
Doktorların “6 Ay Ömrün Kaldı” Dediği Kadın Kanseri Theta Heeling ile Yendiğini Anlattı

Popüler İçerikler

Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhalefete Zam Eleştirisi! 'Ekmekten Suya Her Şeye Zam Yapıyorlar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
YORUMLAR

Herkesin hayattan beklentileri, yetiştiği çevre, hayatı anlamlandırış şekli vb. birçok şeyi farklılıklar içeriyor. Hanımefendinin ortalama bir insanın yaşamak için gerekenlere dair ölçütleriyle röportaj yaptığı kişinin belliki farklı. "Allahıma şükür, diğer dünyada kazanırız" inanışında olan biriyle oturupta bu tür konuları konuşması pekte sonuç vermez. Çünkü yaşamı inanç boyutunda yaşıyor. Rasyonel düşünmeyi bırakmış. Düşünmeyide bırakmış. Herşeyden öte zaten Amerika ve onu destekleyen oluşumlar videodaki bey gibi olmamızı istiyor. Verileni kabul et, pek sorgulama, fazla düşünme. Düşünürsen sorgularsın, böylece güç dengeleri üzerine kafa yorar, hak iddaalarında bulunursun. Niye durgun denizi bulandıracaksın? Cahil bırak, şükretsin. Ha tabi şöyle birşey denebilir. Nihayetinde iyi yaşayanda kötü yaşayanda alzhemir olabilir yada herkesi eşitleyen ve kaçınılmaz ölümü tadacak. Öyleyse çaba neden? Evet böyle denilerek yürümeyi tercih edebilir... Bambaşka pencerelerden bakmışlar hayata.

29.06.2024

Senin gibi röportaj yapanın, sanane adamın hayatından, aklı dengesini kaybetmiş demek de nedir, adam hayatından memnun ki söylüyor,kimseye hakaret etmeye de hakkınız yok...

29.06.2024

Doymak ile beslenmek arasındaki farkı bilmeyen aynı zamanda din afyonu ile uyutulan kesimden sadece bir örnek! Sen şükret ki diğerlerinin rahatı bozulmasın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ