Aylardır Dişini Çektirmek İsteyen Vatandaş Doktorların Umursamazlığı Karşısında İntihara Kalkıştı

Sivas’ta 41 yaşındaki Mustafa Öz adlı vatandaş, Kurban Bayramı’ndan bu yana dişini çektirmek için hastaneye gittiğini ancak hala çektiremediğini anlattı. Hal böyle olunca öfkesine hakim olamayan Öz, eline kesici bir alet alıp hastanedeki kamelyanın üzerine çıktı.

Olay Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde yaşandı. Kesici aletle kamelyanın üzerine çıkan Öz intihar girişiminde bulundu.

Ekipler iki saat boyunca inmesi için Öz’ü ikna etmeye çalıştı. İndikten sonra konuşan Öz, “Sesimi duyurmak için çıktım.” dedi.

İşte o anlar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Oğuzhan Alpdoğan Bir Kez Daha Sosyologluğunu Konuşturdu: “Düğün Evinde Araba Arayan Aile”
Adana’da İnşaatta Dengesini Kaybeden İşçi Güvenlik Filesine Düşerek Hayatta Kaldı
Bir Gurbetçi Almanya’da Ev Almanın Zorluklarından Bahsetti İzleyiciler ise Tepki Gösterdi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
26.07.2024

Adana'da dış eti sızlaması ve diş ağrısı şikayeti ile devletin Ağız ve Diş Hastanesine gittim. Dış etlerinde problem olabilir dedi antibiyotik yazdı 1 hafta kullandım. Ağrı azaldı sonra tekrar başladı. Özele gittim direkt dişinde çürük var diş etlerini de etkiliyor dediler ve dişimi çektiler ağrılarım son buldu. Haberdeki adam sonuna kadar haklı bunlarda iş ahlakı yok, sağlık sistemi leş.

26.07.2024

Senin bu yaptığın doğru mu şimdi. Kendi durumunla bir başkasınınkini aynı kabul ediyorsun, bilip bilmez yere oradan yargıtay gibi içtihat yapıyorsun.

26.07.2024

Ne kadar cahil zihniyetli bir haber başlığı.. Belki de hastanın beden algılamasında bozukluk var ve o yüzden diş çekilmiyor, öyle değilse de detaylı bir açıklama yapın ki haber değeri taşısın. Diş hekiminin umursamamazlığı yüzünden diş çekilmemesi🤦🏻‍♀️ Mahalle dedikodusu yapar gibi haber yapılmaz

26.07.2024

Videoda bi açıklama var. Çekim öncesi diş uyuşukluğu oluşmuyormuş. O sırada bir "münakaşa" yaşanıyormuş ve doktor da ben çekmiyorum git kime çektirirsen çektir diyormuş. Bu olay 5-6 defa yaşanmış. Artık hasta naz mı yapıyor, bilmediği işe mi karışıyor, yoksa doktor tam uyuşma olmadan çekelim mi diyor bilmiyorum.

26.07.2024

Genel cerraha gidip ben apandisit ameliyatı olmak istiyorum demek gibi bir şey. Tanıyı koyuyorsan tedavini de kendin yap bir zahmet, ya da gelme. Çok bilmiş cahil. Siz de gelip bunu haber yapan cahillerdensiniz işte.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ