Aylardan Beri Ortalıkta Görülmeyen Kate Middleton'un Sağlık Durumu Hakkında Endişe Saçan İddialar Paylaşıldı

Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra kayıplara karışan Galler Prensesi Kate Middleton hakkında ortaya atılan spekülasyonların ardı arkası kesilmemiş, buna rağmen saraydan hiçbir açıklama gelmemişti.

Çektiği videoyla Mart ayında ilk defa iddialara cevap veren prenses kötü haberle tüm dünyayı derin bir hüznün içine sokmakla kalmamış, kendisi hakkında iddialarda bulunanların vicdanının sızlamasını sağlamıştı.

Bu videonun ardından hiçbir açıklama yapılmamış ve Middleton'un sevenleri daha da endişelenmişti...İspanyol gazeteci Concha Calleja, Galler Prensesi'nin sağlık durumu hakkında açıklamlarda bulunarak merakları giderdi!

Geçtiğimiz gün, Telecino kanalında yayınlanan Fiesta isimli programda konuşan Concha Calleja, prensesin sağlık durumunun medyaya yansıtılandan çok daha kötü olduğunu söyledi.

İlk yapılan açıklamalarda Paskalya Bayramı'nda kamu görevlerine döneceği söylenen Middleton'un bu sene hiçbir etkinliğe katılamayacağı, bir operasyon daha geçireceği iddia edildi.

Endişe verici iddialarda bulunan kaynak "Kate Middleton hakkında özellikle bana 'Size en kötünün geride kaldığını söylemek isterdim ama bu doğru değil. En kötüsü daha yaşanmadı' dendi. Prenses'in tedavisi Ağustos ayına kadar bitmeyecek ve yıl sonundan önce bir ameliyat daha geçirmesi gerekecek. Onu şimdilik göreceğimizi sanmıyorum, en azından iyileşene kadar." ifadeleriyle Middelton'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

İlginizi Çekebilir:

Ala Tokel'le Beraber Milli Futbolcularla Görüntülenen Danla Bilic Muhabirleri Görünce Şekilden Şekle Girdi!
Duyduğunda Yıkılacak: Antidepresan Şarkısını Söylemesine İzin Vermeyen Nihat Doğan'dan Mabel'e "Küstüm" Sitemi
Transparan Elbisesiyle Işıldayan Nesrin Cavadzade'nin "Yadırgamayan Yargılamayan Türkiye" Mesajı Dikkat Çekti

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
YORUMLAR
30.05.2024

kraliçe Elizabeth ve prens Charles o aileye gelin olanların ömürlerini peşin olarak kullandılar herhalde. gelinler genç yaşta ölüyorlar

30.05.2024

gerçekten var mı ki zavalli kadın acaba?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ