Aykut Kocaman: "Galatasaray Maçı Kolay Olmayacak"

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynayacakları maçta sahaya iyi şeyler yansıtmak istediklerini söyledi.

Kocaman, Mersin İdmanyurdu maçına gelene kadar 7 haftadır yenilmediklerini dile getirerek, uzun sayılabilecek bir sürede iyi sonuçlar aldıklarını anımsattı.

Kocaman, deplasmanda Galatasaray'a konuk olacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:

'Yenilmeme duygusu her zaman takımı diri tutuyor. Mersin ekibi karşısında aldığımız yenilgi Galatasaray maçında bize hasar verecek ancak ne olursa olsun dirençli takımız. Galatasaray karşısında takım olarak son dönemdeki yaptığımız iyi şeyleri göstermek istiyoruz. Rakibimiz şampiyonluk yarışında olan 3 takımdan bir tanesi. Maç kolay

olmayacak.'

Bir gazetecinin, Torku Konyaspor'un başında çıktığı Galatasaray maçlarında aldığı yenilgilerin bu karşılaşmaya yansımasıyla ilgili sorusu üzerine üzerine Kocaman, 'Galatasaray, Torku Konyaspor'a karşı oynadığı yüzdeyle oynasa, Avrupa şampiyonu olabilirdi. Maç öncesi iddialı konuşmak kolay değil. Maç saati her şey değişebiliyor' ifadelerini kullandı.

Mackolik

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Sahte İsimle 7 Kitap Yazıp Konferanslar Veren Sosyal Medya Fenomeni Cinayet Hükümlüsü Çıktı
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!