Aykut Elmas Kimdir? Ünlü Vine Fenomeni Aykut Elmas Nereli ve Kaç Yaşında? Aykut Elmas Nasıl Ünlü Oldu?

Vine videolarıyla ünlü olan sosyal medya fenomeni Aykut Elmas'ın hayatı merak konusu oldu. Yaptığı taklit ve skeçlerle dikkat çeken Elmas, sosyal medyanın da gündemine oturdu. İnternet dünyasının en popüler isimlerinden biri olan fenomen, hazırladığı skeçlerle Türkiye'nin en çok izlenen YouTube kanallarından birine sahip. Peki, Aykut Elmas kimdir? Ünlü fenomen Aykut Elmas nereli ve kaç yaşında?

Arkadaşlarıyla birlikte vine'a video yükleyerek ün kazanan Aykut Elmas, sosyal medyada viral olan isimler arasında yer alıyor.

Arkadaşları Halil İbrahim Göker ve Uğur Can Akgül ile çektiği videolarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aykut Elmas'ın özel hayatı da oldukça merak ediliyor.

Aykut Elmas Kimdir?

1991 yılında dünyaya gelen Aykut Elmas, Kütahya'da doğdu. Liseyi Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuyan ünlü fenomen, lisans eğitimini ise Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tamamladı.

Önceleri İbrahim Göker ve Uğur Can Akgül ile çektikleri videoları sosyal medyada vakit geçirmek için yayınlayan fenomen, bu şekilde popülerliklerine başladılar.

İlk günden itibaren büyük bir takipçi kitlesi edinen Aykut Elmas, bu sayede Türkiye'nin en sevilen simaları arasında yerini aldı.

Aykut Elmas, oyunculuk eğitimi olmamasına rağmen farklı videolar çekmeye başlamış ve oyunculuk eğitimi alan oyuncular kadar başarı elde etti.

Milyonlarca aboneye uluşan yetenekli fenomen, bu videoların bazılarını tek başına çekerken bazılarını da Vine dünyasının en ünlü isimleriyle çekmeye devam ediyor.

Aslen Amasyalı olan sosyal medya fenomeni Kova burcudur.

Aykut Elmas'ın Yer Aldığı Yapımlar

  • (2015) Sihirbazlık Okulunda Bir Türk

  • (2016) Nasıl Yani

  • (2020) Kayıt Dışı

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Tiplemeleriyle İçimizden Biri, Ülkenin Yeni Komedyen Adayı Aykut Elmas'dan 18 Komik Video
Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Okumanız Gereken Haftanın En Komik 20 Tweet'i
Konuşanlar'ın Yıldızı Hasan Can Kaya'dan Trollere Cevap Geldi!

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!