Ayı Tarafından Saldırıya Uğrayan Adamın Yaptıkları İntikam Soğuk Bir Yemektir Dedirtti

İsveç'te yaşayan bir adam geçtiğimiz sene avlanırken bir ayının saldırısına uğradı. 42 yaşındaki Pär Sundström'e saldıran ayı, adamın yanağını ısırıp yedi. İsveçli ise bu olay karşısında çok sıra dışı bir intikam aldı. Detaylar içerikte!

Ayı nüfusu yoğunluğuna bakılınca İsveç, Avrupa'nın ilk önde gelen ülkelerinden biri. Öyle ki İsveçliler sık sık ormanlık alanlarda ayı saldırılarına maruz kalabiliyor. Tabii bunda ülkedeki ayı avcılığının da büyük etkisi var.

Sıradaki hikaye İsveçliler için günlük hayatın sıradan ve olağan bir olayı olarak görünebilir ama bizim için durum böyle değil. The Telegraph'ın haberine göre İsveç'te yaşayan bir adam, kendisine saldırıp yanağını yiyen bir ayıdan benzeri görülmemiş bir intikam aldı.

İsveç'te yaşayan 42 yaşındaki Pär Sundström, 2023 yılının Ağustos ayında oğluyla gittiği ormanda ayı saldırısına uğradı. Sundström'e ve oğluna saldıran ayı, adamın yüzünün bir parçasını ısırdı. Talihsiz adam bu yüzden birkaç defa ameliyat masasına yattı ve vücudundan alınan parçalarla yanağı yeniden yapıldı.

Adama talihsiz diyoruz ancak ayı da çok talihli değil aslında. 42 yaşındaki adam, yanağını ısıran ayıdan intikam almak için önce avlayıp kestirdi ve ayı etiyle buzdolabını durdurdu.

Basına yansıyan haberlerden öğreniyoruz ki Sundström, ayının etiyle taco, kebap ve gulaş gibi birbirinden çeşitli yemekler yaptı. Aftonbladet gazetesine konuşan adam intikamını şu sözlerde duyurdu: "Yüzümü bu hale getiren ayıyla taco yemeği yapmak iyi bir intikam oldu."

İsveç'te yaklaşık 2 bin 800 ayı olduğu tahmin ediliyor ve onları avlamak yasal. Kebap olan ayı ise dediğimiz gibi o gün gününde değilmiş. Peki bizim sosyal medya kullanıcıları bu konuda ne tepki vermiş gelin onlara bi' bakalım:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz bu habere ne diyorsunuz? Adamın kendini ısıran ayıyı yemesi normal mi? Yorumlara buyrun!

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

Altı Değiştirilen Bebeğin Pantolonu Arabanın Park Edilmesine Benzetilince Kokusu Buraya Kadar Geldi!
Genç Bir Kadına Gelen Mesaj Bu Ülkede 'Sugar Daddylik' Olayı Bitmiş Dedirtti
Kendisine Büyü Yapılacağını Kafaya Takan Hastanın Doktordan İsteği Sinirleri Zıplattı!

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Kobani Davası'nda Kararlar Açıklanıyor: Selahattin Demirtaş'a 42 Yıl Hapis Cezası Verildi
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
09.02.2024

İnsanlardan artık gerçekten nefret ediyorum ! AYI şehrin göbeğinde saldırmamış, sen gitmişsin ORMANA !!! Civarda yavrusu vardır bişey vardır içgüdü ile yapıyor o can yaptığını !! Gitmiş bide intikam almış hayvandan bizden yeteri kadar çekmiyorlarmış gibi. Allah belasını vermiş daha da versin, o çirkin suratı daha çirkinleşir ve ruhunun pisliğini iyice taşır umarım.

09.02.2024

mal mısın amına koim, türcülük olmasa insan türü bu kadar gelişemezdi. aynen amk, boş zamanlarında ghettolardaki köpekleri falan da sevmeye git gece yarısı, bak bakalım neler oluyor...

09.02.2024

Ruh hastası

ayının üzerinde "şunun yanağını ben yedim" isimli bir tabela yoksa belki bir hata da olmuş olabilir. bu sıkıntılı bir durum. ilkokul 4 de beni arı soktuğunda ben de aynı duyguları besliyordum. tüm arı ırkını yok ederek rahatlayacaktım. 10 yaşında böyle oluyor tabi...

TÜM YORUMLARI OKU (16)