Ayı ile Karşılaşan Çocuğa Verdiği Telkinler ile Çocuğun Hayatını Kurtaran Adam

İtalya’da yaşanan olayda, bir dağlık bölgede ailesi ile yürüyüş yaparken 12 yaşındaki Alessandro isimli çocuğun karşısına ayı çıktı. Alessandro, aile büyüklerinin ‘Ayıya sırtını verme, ayı kendi işine bakıyor sen yürü’ telkinleri ile hareket ederken paniğe kapılmadı. Ve hayatı kurtuldu. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
26.05.2020

Yabani hayvanlar genellikle insanlardan korkarlar zaten mümkün mertebe uzak durmaya çalışırlar. Hatta böyle dağlık mevkilerde yürüyüşe çıkan insanlar fazla sessiz olmamaları konusunda uyarılırlar ki yabani hayvanlar yaklaşan insanı duyup uzaklaşabilsin. Bir anda hayvanla burun buruna gelirsen savunma amaçlıbsaldırıya geçebilir zira. Ancak yabani bir hayvan bir defa insan yeyince de bir daha insanlar menü listesine dahil olmuş oluyor ve korkmadan saldırıyor (Bizim ne kadarkolay lokma olduğumuzu saldırınca anlıyorlar sanırım) ABD gibi tehlikeli hayvanlar barındıran büyük ormanlara sahip ülkelerde insana saldıran yabani hayvanı bulup öldürmek için avlara izin veriliyor diye duymuştum bir belgeselde. Hayvanseverler dahi bu konuda tepki göstermiyormuş çünkü zaten iş o noktaya geldiyse bir çok insan ölmüş yada saldırıya uğramış ve o hayvan defalarca kez yerleşim yerlerinde dehşet saçmış oluyor. Bu da söz konusu hayvanın hususi olarak insan avlamaya başlamış olduğu anlamına geliyor.

26.05.2020

video kullanamıyor tşk

26.05.2020

Avcı arkadaşına, geçen gün ayı beni kovalıyordu, tam ensemden yakalıcaktı, ayının ayağı kayıp düştü demiş, arkadaşı da, ben olsaydım korkudan altıma sıçardım demiş, Avcı da, ayı neye basıpta düştüğünü sanıyorsun ki demiş.

27.05.2020

Bu üst düzey fıkra için teşekkürler. Fıkralarınızı bir kitapta toplamayı düşünmez misiniz?

TÜM YORUMLARI OKU (11)