Ayı Bile Bunu Beklemezdi: Siyasiler, Kurgusal Film Karakterine Pasaport Veren İçişleri Bakanlığına Kızdılar

İngiltere İçişleri Bakanlığı kurgusal film karakteri ayı Paddington'a resmi pasaport verdi. Bakanlığın Paddington'a bu jesti İngiliz siyasi kampanya yöneticilerinin hoşuna gitmedi.

Sinema dünyasının en sevilen animasyon karakterlerinden biri olan Ayı Paddington, serinin üçüncü filmi 'Paddington in Peru' ile kasım ayında ekranlara dönüyor.

Dönüyor dönmesine ama görünen o ki bu sevimli ayıcık İngiltere'de ortalığı biraz karıştırdı. Filmin yapımcıları Paddington'ın Peru'da yapacağı seyahatler için İngiltere İçişleri Bakanlığı'ndan temsili bir pasaportun kopyasını istemişti.

Euronews'ün haberine göre İngiltere İçişleri Bakanlığı bununla yetinmedi ve kurgusal ayı karakterine resmi bir İngiliz pasaportu verdi. Filmin yapımcılarından biri olan Rob Silva, Radio Times'a yaptığı açıklamada "İçişleri Bakanlığı'nın bir mizah anlayışı olduğu aklımıza gelmezdi ama onu resmi kayıtlara gerçekten bir ayı olarak geçirdiler" dedi.

Ancak İngiltere İçişleri Bakanlığı'nın ayı Paddington'a yaptığı bu jesti hoş karşılamayanlar oldu. Bazı siyasi kampanya yöneticileri vergi mükelleflerinin hayali bir ayının pasaport almasına kızacaklarını söyledi.

Bazıları da kurgusal bir karaktere pasaport verilmesinin gereksiz olduğunu dile getirdi. Kimi de İngiliz halkının bundan hoşlanmayacağını, devlet memurlarının gerçeklere dönmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

'The Boys' Dizisi Donald Trump'ın 1 Günlüğüne McDonald's'ta Çalışmasını Tiye Aldı
Dünyaca Ünlü Oyuncu Nicole Kidman 'Babygirl' Filmindeki Sevişme Sahnesine Dair Bir İtirafta Bulundu
3 Yıl Ara mı Olur? 'Severance' Dizisinin 2. Sezonundan İlk Fragman Nihayet Geldi

Popüler İçerikler

Gazeteci Hande Fırat, Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan Şartlarını Yazdı: 3 Şart Var!
Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
YORUMLAR
24.10.2024

derdinizi öpeyim

24.10.2024

Kurgu karakter de olsa Paddington'ın dünyada izlenmiş olan ve İngiltere'yi ve İngiliz kültürünü temsil ettiği filmleri var. Kraliçe Elizabeth ile çay bile içti bu ayıcık. Bizde ne kadar bok çuvalı sığınmacı ve mülteci varsa beleşten alıyor. Ha para ile alanlar da var, içişleri sayesinde alan mafya örgüt liderleri var, vb uzar gider.. Bence hallerine biraz sevinebilir İngilizler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ