Ayhan Bora Kaplan Soruşturması: Görevden Alınan 3 Emniyet Müdür Yardımcısı Gözaltına Alındı

Ankara’da süren Ayhan Bora Kaplan soruşturması sebebiyle Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görev 3 müdür yardımcısı görevden alınmış ve evlerinde arama yapılmıştı. İl Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Öner ve Müdür Yardımcısı Şevket Demircan, bugün gözaltına alındı.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı davaya, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince devam ediliyor.

Soruşturma kapsamında İl Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Öner ve Müdür Yardımcısı Şevket Demircan görevden uzaklaştırılmış ve evlerinde arama yapmıştı.

Ankara Emniyeti’nin kritik noktasında 3 isim hakkında gözaltı karar verildi ve polis müdürleri gözaltına alındı.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Ankara Emniyeti'nde 'Kaplan' Depremi: 3 Üst Düzey Görevden Uzaklaştırma

Popüler İçerikler

Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
YORUMLAR
14.05.2024

Sen o kadar okula git,polis kolejinden, akademisine kadar oku, herkesin başaramayacağı sınavları başarıyla geç, Ülkenin başkentinde sayılı emniyet müdürlerinden ol, ama kara cahil bir mafya bozuntusunun pis işlerini idare et! Mesele polis olmak değil, mesele Cumhuriyetin polisi olmak!

14.05.2024

tebrikler, Cumhuriyetin Polisi , Savcısı, Hakimi, Askeri ve Öğretmeni olsalar iste o zaman herşey çok çok güzel olacak...

14.05.2024

Allah'ım şükürler olsun yine o surat yok kapakta. Konuya gelince tek kişiye bakıyor aslında ama siz bilirsiniz tabi.

14.05.2024

Susurluk Davası Vol.2 hoşgeldiniz.. Operasyon 8 Eylül 2023'te oluyor. Süleyman Soylu'dan bahsetmeye gerek yok. İlk Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman patlıyor. Dosyaları Lüks villa ve araçlar ile kapatmış. Sonra Sadık Soylu, işte Emniyet Müdürleri vs, Cumhuriyet Savcıları yargının başka kolları derken alayı işin içinde... Yazıklar olsun.. Susurluk davası ders olacağına idol olmuş !!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ