Aydın KYK Kız Yurdunda Yaşanan Facianın Ardından Üniversitenin Yaptığı Açıklamaya Tepki Yağdı

Dün akşam Aydın'da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda, içinde 16 öğrencinin bulunduğu asansörün düşmesi sonucu 1 öğrenci hayatını kaybetti. Aydın Valisi Yakup Canbolat 'asansöre 15 kişi yerine 16 kişinin binmesi sonucu kazanın meydana geldiğini' açıkladı, sayısız tepki geldi. Bir açıklama da hayatını kaybeden öğrencinin okulu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nden geldi. Ancak bu açıklama da tepkilere neden oldu. Detaylar 👇

Aydın'da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen asansör kazasında bir öğrenci hayatını kaybetti, 15 öğrenci yaralandı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat'ın asansöre 15 kişi yerine 16 kişinin binmesi sonucu kazanın meydana geldiğini söylemesi tepkilere neden oldu.

Fakat asansör ile ilgili problemlerin uzun bir süredir yaşandığı ve birçok yere birçok şikayetin iletilmesine rağmen önlem alınmaması üzerine öğrenciler protestoya başladı.

Bu korkunç ihmal sonucu yaşamını yitiren öğrenci için taziye mesajı yayımlayan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin açıklaması tepkilere neden oldu.

twitter.com

Zeren Ertaş isimli öğrencinin kurban gittiği asansör ihmalkarlığından 'elim kaza' olarak bahsedilmesi öğrencilerden tepki aldı.

Tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor...

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi çekebilir:

KYK Yurdundaki Felaket Sonrası Arkadaşlarının Yorgana Sarılı Cansız Bedenini Gören Öğrenciler Feryat Etti!
Sayıştay Yurtlardaki Asansörlerle İlgili Uyarmış Fakat Dinleyen Olmamış!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.10.2023

bu vicdansizlara kizmiyorum, bastaki kisiyi ornek aliyorlar sonucta. hani maden kazasi/deprem falan olunca kader diyen kisiyi. yazik, kizin vebali sizin boynunuza.

26.10.2023

Güzel dedin.

26.10.2023

vicdanları sızlar mı?akşam uyuyabilecekler mi? çok merak ediyorum doğrusuuuuuu insan her şeyi herkesi susturabilir ama vicdanını asla

26.10.2023

Hangi vicdan!!!

26.10.2023

Abi burnunuzdan fitil fitil gelsin ya siz de şu "elim kazaları" geçirin vicdansız hayvan herifler

TÜM YORUMLARI OKU (16)