Aydın'da Öğrenciler, Asansör Faciasında Hayatını Kaybeden Arkadaşları İçin Kent Meydanında Eylem Başlattı

Aydın'da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda arızalanan asansörün düşmesi ile Zeren Ertaş isimli öğrenci hayatını kaybetti. O haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Akşam saatlerinde yaşanan olay sonrasında tüm Türkiye yasa boğulurken, KYK yurdunda kalan öğrenciler de daha önceden çokça şikayet edilen arızalı asansörün bir arkadaşlarının canını almasına tepki göstermeye başladılar.

Yurtta gösterilen tepkilere müdahale edilirken, üniversite öğrencileri de bu sefer Aydın kent meydanında oturma eylemi başlattılar.

İşte o görüntüler: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

'Meme Küçültme' Ameliyatı Olan TikToker Kadın Memelerinin Öncesi ve Sonrası Görüntülerini Paylaştı

👇

İsrail'in Günlerdir Havadan Bombaladığı Gazze'nin İnsanın Canını Acıtan Öncesi-Sonrası Görüntüleri

👇

'Kerem Aktürkoğlu mu Abdülkadir Ömür mü?' Sorusuna Verdiği Cevapla Beyinleri Yakan Kadın

👇

'Temizledik Ama Bakanın Bindiği Arabaya Bindik' Diyen Gurbetçi: Burada Tuvalet Temizleyen 1 Kilo Et Yiyemiyor

👇

Yapay Zeka ile Yapılan ve Hayatını Kaybeden Ünlü İsimlerin Yer Aldığı 29 Ekim Videosu Tüyleri Diken Diken Etti

👇

'İlk Buluşmada Sorulması Gereken 3 Soru'yu Açıklayan Kadının Viral Olan Paylaşımı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
26.10.2023

şimdi bunların hepsi terörist oldukları ile yaftalanacak. hele birde bir kaç stk giderse tamam kesin teröristler. halbuki sadece yasal haklarını kullanıyorlar. Ama ülkede şuan sesini çıkartmayacaksın, eylem yapmayacaksın, grev yapmayacaksın.

26.10.2023

STK lar gidip olayı politize etmediği sürece çocukların yaptığı eylem tam bir hak. kimsede bu yüzden bu çocuklara terörist demez.

26.10.2023

önce kardeşimin mekanı cennet olsun rabbim kabir azabı vermesin varsa günahlarını af ve mağfiret etsin rabbim ailesinede kalanlara sabır ihsan eylesin 1.kardesim asansöre fazla binmiş olanlardan biri fazla ağırlık ile çöktü tabi burda kusur fazla binen öğrenciler oluyor 2. kardeşim heyecandan olması başka bir şey tabi bir an önce cikayim diyor kendine tabi halat kopup kayıyor bu üzücü sonuç olmuş 3. tabi bu yazdıklarım okuduklarımdan düşüncemi yazdım keşke olmasaydı takdir değil bu sen tedbirini al sonra takdiri rabbime bırak. Ama öyle olmadı yazık kalanlara sabır ihsan eylesin rabbim

26.10.2023

Yaa sen ne diyorsun dayı, ne heyecanı ne fazla ağırlık olayı, sen bunları okuduklarından değil işine gelen anlama kapasitedene göre yorumlamışsın ama inan bana seninde evladının başın böyle bir durum gelse bak bakalım ozaman bu yazdıkların sana da mantıklı gelecek mi !!!

26.10.2023

Evet arkadaşlar maalesef birkaç sorumsuz beceriksiz yetersiz kurum idarecisi tarafından ihmal edilmiş asansör bakım ve onarımı sonucu arkadaşınızı kaybettiniz. Bizlerde millet olarak bir evladımızı kaybettik. Lakin biliyorsunuzki bu tip ölümler çok fazla ve maalesef engellenemiyor. Acınızı paylaşıyor ve başlattığınız bu gereksiz eylemi bitirmenizi rica ediyorum. Çünkü ülke olarak çok çok zor zamanlardan geçiyoruz ve yarına nasıl şekilleneceği belli olmayan bir Dünya ile savaşıyoruz. Diye yazan biri varmı?

TÜM YORUMLARI OKU (35)