Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Mazbatası Yemekhanede Verildi

Sözcü’de yer alan habere göre; Aydın'da üç dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Özlem Çerçioğlu, mazbatasının adliye yemekhanesinde verilmesine tepki gösterdi.

Aydın'da yüzde 50 oy alarak AK Partili rakibine 14 puan fark atan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üçüncü dönemine başladı.

Mazbatasını Aydın Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen törenle alan Çerçioğlu, bu duruma tepki gösterdi. Binanın çürük olduğuna dikkati çeken Çerçioğlu, sosyal medyaya yansıyan görüntülerde yemekhanede düzenlenen mazbata törenine isyan etti.

Çerçioğlu, şunları söyledi:

“Siz de arkamda yemek tabakları ve çaydanlıkla fotoğraf çekeceksiniz. Sakın çekmeyin. Ulusal basına rezil oluruz arkadaşlar, doğru mu? Aydın'ı, Türkiye'ye rezil etmeyin. Sakın o yemekleri, tabakları, çaydanlığı falan çekmeyin.  Türkiye'nin hangi ilinde bir büyükşehir belediye başkanına veya o ilçedeki, merkezindeki belediye başkanına adliyenin yemekhanesinde mazbata verilir. Yemek kokuları arasında mazbata alıyorsun. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Utanç verici bir şey ya. Utanç verici ya. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? İşte kaybetmelerinin temel sebeplerinden bir tanesi Aydın'da bu.”

Dekontlar Ortaya Çıktı! Kırşehir'de Seçim Öncesi Oy Parası Olarak 5 Bin Lira Dağıtıldı
Megastar Tarkan’ın Kuzeni Servet Tevetoğlu’na Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
05.04.2024

topuklu efe diye boşuna demiyolar. yıllar önce mafyanın biri gözdağı için tabut yollamıştı evine, ertesi gün dozerle işyerini yıktı o mafyanın:)

05.04.2024

Alakası yok genç. Nazilli'de ikamet ediyorum ve bu şahıs Nazilli'nin boğazını sıkmaktan başka hiç bir şey yapmadı ve kendisi Nazilli'lidir. Senin dediğin olayın gerçeği uzunırmaktan geçer. Tabut yollayan seyyar satıcılardır. Başa çıkamadı yardım istedi. Lakabına aldanma. Nazilli'de kimse sevmez oldu. Buradan aldıkları ile Aydını ihya etti. 10 yıldır buraya yaptığı ya da yapmadığı yatırımın 10 katını bir yılda efelere yaptı. Bir önceki başkan mehepeliydi, son başkan ortak adaydı. Yine de yatırım gelmedi. Sorsan Nazilli'de yapmadığı kalmadı. Büyük şehir yasasını bahane ederek ne kadar iş aleti ve makinesi varsa hepsini iş merkezine aldı. Nazilli yıllardır avucunu yalıyor. Bu dönem il merkezi ile aynı partiden başkan. Bakalım bundan sonra da otu boku bahane edecek mi yatırım yapmamak için. Kal selametle.

05.04.2024

Yine bir eksi daha.. Ciddiyeti bu hızla elden ayaktan düşürmek, sizlere puan kazandırmaz.

05.04.2024

Ezikler böyle intikam aldığını zannediyor.

05.04.2024

Aslında intikam değil bu kadının hakettiği bu. O kadar ayrımcı itici bir insandır. Nazilli'de ikamet ediyorum kardeşim. Bu arkadaş ta Nazilli'dendir ama düşmandır ne hikmetse. Benim bir üst devremdir kendisi. Nazilli'nin boğazını sıkar durur yıllardır. Bu son seçimi Nazilliler için. Bahane bulacak kı bakalım bunda da. Kal sağlıcakla...

TÜM YORUMLARI OKU (26)