Aydilge ATV'nin Yeni Dizisi Gül Masalı Jeneriğiyle Yine Kendine Hayran Bıraktı!

ATV'nin yeni dizisi Gül Masalı, geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Pastel Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir yer alıyor. Gül Masalı'nın jenerik müziğini ise Aydilge seslendiriyor! Son dönemlerde sosyal medyada son derece dikkat çeken isimlerden olan Aydilge, dizinin jeneriğiyle herkesten tam not aldı. İşte detaylar...

Annesinin ölümü sonrası kendisine kalan mirası ile geçmişinin sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalan Gonca'nın hikayesini izlediğimiz Gül Masalı dizisi, ATV'de ekran serüvenine başladı.

Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu, Suat Sungur, Sait Genay gibi pek çok ismin yer aldığı dizi, pazar akşamları 20:00'da yayınlanıyor.

Yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün yaptığı dizinin senaristliğini Aybars Bora Kahyaoğlu yapıyor.

Dizinin çok beğenilen jenerik müziğini ünlü şarkıcı Aydilge seslendiriyor. Sözleri de kendisi kaleme alan şarkıcı, duyguyu yansıtabilmek için hüznün yanında umudu da gösterecek sözler yazdığını ifade ediyor.

"Jenerik müziği, dizinin lokomotifidir aslında, o yüzden sözleri yazarken ve seslendirirken karakterlerin ruh hallerini özümsüyorum. Senaryoyu okuyorum ve tüm ekiple konuşup, yaratmak istedikleri dünyayı anlamaya çalışıyorum. Sonrasında ise kendimi duygularıma bırakıyorum."

Daha önceki dizi jenerik çalışmalarının uğurlu geldiğini ve projelerin uzun soluklu olduğunu ifade eden Aydilge, "Bu sefer ana tema, sevgili besteci arkadaşım Ayşe Önder’e aitti. Onun üzerine vokal line ve söz yazıp, ardından da seslendirmek çok keyif verici oldu. Uğurumun yine devam etmesini diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Aydilge, Sadece Kadınlara İşleyen Ahlak Anlayışına Oyuncu Burak Çelik'in Memeleri Üzerinden Ayar Verdi
Gül Masalı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Yaşananlar

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı