Onedio Logo

Aybüke Pusat'a Destek Vermişti: "Boykot" Diyen Yunus Günçe 59 Şehirdeki Oyununun İptal Edildiğini Açıkladı!

Kapak Görseli

Ülke genelinde yapılan 2 Nisan tüketim boykotu çağrısına yönelik paylaşımda bulunan Aybüke Pusat TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin kadrosundan çıkarılmıştı. Ünlü oyuncu hakkında verilen bu karar tepkilerin odağı oldu. 'Aybüke Pusat yalnız değildir' diyerek destek paylaşımlarında bulunan isimler arasında Yunus Günçe de yer aldı. Ünlü oyuncu sosyal medyasından boykot çağrılarını da destekledi. 

Geçtiğimiz günlerde 'Aybüke Pusat'ı en iyi ben anlarım' diyerek paylaşım yapan Günçe, bu sefer de oyunlarının tek tek iptal edildiğini açıkladı.

Instagram hesabından "2 Nisan'da satın alım yapmıyoruz" diyerek boykot paylaşımında bulunan Aybüke Pusat'ın başına gelenler gündemi bir kez daha hareketlendirdi.

Instagram hesabından "2 Nisan'da satın alım yapmıyoruz" diyerek boykot paylaşımında bulunan Aybüke Pusat'ın başına gelenler gündemi bir kez daha hareketlendirdi. Görseli

Pek çok ünlü isim, meslektaşlarına yapılan bu muameleden sonra Pusat'a destek olduğunu bildiren paylaşımlarda bulundu. Aybüke Pusat yalnız değildir etiketiyle paylaşım yapan isimlerden biri de açıklamalarıyla sıkça dikkat çeken Yunus Günçe oldu. 

Geçtiğimiz günlerde 'Aybüke Pusat'ın yaşadıklarını ona yaşattıkları için çok üzgünüm. Şu an içinde olduğu dehşetle karışık şaşkınlığı, isyanının o anlayamama halini belki de en iyi ben anlarım' diyerek bir video paylaşan ünlü oyuncu açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

'Bak bu konuda çok iddialıyım Aybüke Pusat'ı en iyi ben anlarım. Cumhurbaşkanlığı seçimi dönemi ben videolar çekiyorum. Videolar çok karşılık görüyor, viral oluyor birçoğu ve deşifre oldum beni hedef tahtasına koydular. Beni yani bizi aslında, eşimle bizi ve oyunlarımızı. 53 tane oyunumuzu iptal ettiler. 53 bak dikkat et 53 tane oyunumuza iptal ettiler bizim eyvallah. Belki ilk defa duyuyorsun. Zaten bu yüzden iptal ettiler. Bizim oyunumuzu iptal etmek kolaydı, edebiliyorlardı. Ettikleri zaman da hiçbir şey olmuyordu. O yüzden diyorum ki, Aybüke Pusat'ı en iyi ben anlarım. Umarım bundan sonra hayatı bizimki kadar zor olmaz.'

"Biz ne yapıyorsak seyirciye güvenerek yapıyoruz eyvallah. Bizim onlarda başka kimsemiz yok."

'Bir kez daha altını çiziyorum, seyircimiz yoksa biz de yokuz... Peki bize bunları neden yapıyorlar? Çünkü yapabiliyorlar. Yapabiliyorlar çünkü reytingimiz düşük... Çünkü popüler değiliz yani ilkeli olduğun kadar popüler de olman lazım. Tek başına ilkeli olmak bir şey ifade etmiyor. Çok acı ama çok gerçek!'

Boykot çağrılarında bulunan Yunus Günçe de Aybüke Pusat'ın kaderine benzer bir sorunla karşı karşıya kaldı.

'Boykot kadar önemli bir şey varsa; o da destek! Sana uzak olanları boykot ettiğin kadar, sana yakın olanları desteklersen iş bambaşka bir yere gider. Biri diğerini besler, güçlendirir. Aksiyon pekişir. Mesaj netleşir. Süreç hızlanır, etki artar' diyen Günçe son paylaşımıyla dikkat çekti. 

Eşi Işık Selin Günçe 'Yeni Sürüm Karı Koca İşleri' adlı tek perdelik bir komedi oyunu sergileyen ünlü oyuncu, konuya dair yeni bir gelişmeyi duyurdu. Yalnızca bir gün içerisinde 6 farklı ildeki oyunlarının da iptal edildiğini açıklayan Günçe X hesabından yaptığı paylaşımla detayları açıkladı.

Tokat, Malatya, Mardin, İskenderun, Elazığ ve Kayseri'deki oyunlarının da iptal edildiğini duyuran Yunus Günçe "Berbat ve çok acı bir rekorun sahibiyiz" dedi.

'Toplamda 59 oyun oldu. Sayı daha da artacak gibi duruyor. Berbat ve çok acı bir rekorun sahibiyiz. Yılmayacağız. Oynayabildiklerimizi oynayacağız. Destek olan, mesaj atan, iyi dileklerini sunan, elinden geleni yapmaya çalışan herkese teşekkür ederiz.

Eyvallah. '

İlginizi Çekebilir

Cem Yiğit Üzümoğlu, Boykot Paylaşımlarıyla Tepki Çeken Cem Yılmaz'ı Bir Alıntıyla Fena Eleştirdi!
Gülben Ergen Kendisine Çirkin Sözlerle Sataşan Narin'in Abisi Baran Güran'a Had Bildirdi!
Volkan Konak İçin "Gebermiş" Diyen Müftüye Ders: Müftülüğün Sokağına Volkan Konak'ın Adı Verildi!

Popüler İçerikler

“Halkın Döviz Alması Yasaklansın”: AKP’li Vekil, Dövize Yönelimin Engellenmesini İstedi
“Halkın Döviz Alması Yasaklansın”: AKP’li Vekil, Dövize Yönelimin Engellenmesini İstedi
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Hindistan ve Pakistan Arasında Savaş Çıktı: Hindistan, Pakistan’ı Vurdu, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
İlker Ayrık'ın "Ben Bilmem Eşim Bilir" İtirafı Yeniden Gündem Oldu
İlker Ayrık'ın "Ben Bilmem Eşim Bilir" İtirafı Yeniden Gündem Oldu
YORUMLAR
08.04.2025

Troller troller trollerrrr ıııı ıııı ıııııhg hatırla bu amcık videonu!!!! Kendinen olmayan herkese aynı saygısızlığı yaptığın günleri hatırla ve pişman ol. Bizde erdemi varmış en azından diyelim.

09.04.2025

Çocuklarınıza sahip çıkın... Dünya üç yol ayrımında. Olması beklenen üç ihtimal kaldı. Ya 18 ay içinde uzak doğuda ABD-Çin çatışması başlayacak (Tayland Kamboçya vs. üzerinden) ya ABD eyalet devletler dönemine girecek veya ABD'nin yeni vergi kanunlarına bütün dünya boyun eğecek.. Bu üç ihtimalden başka yol yok.. Neden 18 ay içinde olacak bu.. Çünkü Amerikada 18 ay içinde ara seçimler olacak.. Trump başarılı oldu oldu - şayet olmazsa kıyamet hem ABD için hem de dünya için kopacaktır. Sonrasını yaşayıp göreceğiz.. Sürdürülemez olan bu sistemin durumu TRUMP sayesinde idrak edildi. ADAM YILANI ORTAYA ATTI.. Dünyanın bitmek bilmeyen problemleri olarak kabul görmüş Filistin + Kıbrıs ve Suriye meselesi ilk kez geri planda kaldı doğrusu.. Senin benim çocuğumu devletler bozuk para gibi harcar.. Kendi bekaları söz konusu.. Politize olmayın. Ekmeğinize bakın.

09.04.2025

Ünlü isimlere, oyuncu ve şöhretlere bu şekilde baskı yapmayın kardeşim... Çocuklarınıza sahip çıkın... Dünya üç yol ayrımında. Olması beklenen üç ihtimal kaldı. Ya 18 ay içinde uzak doğuda ABD-Çin çatışması başlayacak (Tayland Kamboçya vs. üzerinden) ya ABD eyalet devletler dönemine girecek veya ABD'nin yeni vergi kanunlarına bütün dünya boyun eğecek.. Bu üç ihtimalden başka yol yok.. Neden 18 ay içinde olacak bu.. Çünkü Amerikada 18 ay içinde ara seçimler olacak.. Trump başarılı oldu oldu - şayet olmazsa kıyamet hem ABD için hem de dünya için kopacaktır. Sonrasını yaşayıp göreceğiz.. Sürdürülemez olan bu sistemin durumu TRUMP sayesinde idrak edildi. ADAM YILANI ORTAYA ATTI.. Dünyanın bitmek bilmeyen problemleri olarak kabul görmüş Filistin + Kıbrıs ve Suriye meselesi ilk kez geri planda kaldı doğrusu.. Senin benim çocuğumu devletler bozuk para gibi harcar.. Kendi bekaları söz konusu.. Politize olmayın. Ekmeğinize bakın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ