Ayasofya'nın Cami Statüsüne Geçmesi Sosyal Medyanın Gündeminde: Kim, Ne Dedi?

Ayasofya'nın müzeye dönüştürülmesini içeren, 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararı iptal edildi. İstanbul'un simgelerinden Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesinin ardından sosyal medyada birçok isim konuyla ilgili görüşlerini paylaştı...

İşte o yorumlar...

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
10.07.2020

Şunu merak ediyorum sadece.Yarın Balkan ülkelerindeki Hıristiyan çoğunluklu devletler oradaki Camileri Kilise'ye çevirmeye kalktıklarında hangi gerekçeyle karşı çıkılabilecek buna ? Balkanlardaki Türk azınlık daha fazla baskı görecek neden peki ? Camiler dolup taşıyordu,yer yoktu da mı Ayasofya açıldı yoksa oy devşirmek,fanatik İslamcıların gazını almak için mi :)

10.07.2020

En mantıklı karşı çıkma nedenimiz biz hıristiyan veya yahudi her neyse öyle bir kesimin ibadet yerini kapatmadık

Pasif Kullanıcı
10.07.2020

İlk seçimlerde belli olur Ayasofya işsiz üniversite mezunları, işini kaybedenler ,marketten çocuk bezi,peynir çalan insanlar için ne ifade ediyor .Hristiyanlıkta kiliseler kutsaldır ama İslamda temiz olan her yer camidir .Allah her yerdedir !Dört duvar arasında,bir kubbe altında değil!.

Pasif Kullanıcı
10.07.2020

Bu evrende bir dört duvardır. Allah zaman ve mekandan münezzehtir. Zamanın ve mekanın yaratıcısı Allahtır. Allah sıfatları ile, yani kudreti ilmi ve iradesi ile her yeri kuşatmıştır; fakat zatı itibariyle hiç bir şeyin içerisinde değildir. Allah'ı 6 cihet (yön) kuşatamaz. Allah ile hiçbir şey yoktu.

Bugün Atatürk'ün imzaladığı kararnameyi iptal edenler yarın Atatürk'ün imzaladığı başka kararları ve kararnameleri büyük olasılıkla iptal edebilir.

10.07.2020

Yanlış verilen karar? Sınava gir hoca senin puanını yanlış hesapladı. Kabullenir misin?

TÜM YORUMLARI OKU (44)