Ayasofya'da Bir Kadını İngilizce Konuşmaya Çalışarak "Örtün" Diye Uyaran Kişi Sosyal Medyada Tepki Çekti!

Sokağın ve sosyal medyanın en büyük dertlerinden biri de milletin giyim kuşamı maalesef. İnsanlar başkalarının giyimine nasıl karışabilirim diyerek sıraya geçiyor resmen. Twitter'da @opheliamisali adlı bir kullanıcı, Ayasofya'da giyimi yüzünden uyardığı bir kişiyle olan diyaloğunu paylaştı. Tabii bu paylaşıma tepkiler de gecikmedi.

Sosyal hayatta giyim kuşama karışma olaylarına maalesef çok sık rastlıyoruz. Toplumumuzda özellikle dincilik adı altında bu taciz ve sözlü müdahale olayları çok sık gerçekleşiyor. Üstelik bu tür olayları yapanlar da marifet gibi bunları sosyal medyada paylaşıyor.

Twitter'da @opheliamisali adlı bir kullanıcı, Ayasofya'da giyimi yüzünden uyardığı bir kişiyle olan diyaloğunu paylaştı. Bakalım o paylaşıma ne tepkiler geldi?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Bunlar da İlgini Çekebilir

İçinden Icardi Editi Bile Çıkabilir! Sevgiliye Hediye Etmelik Zaman Kapsülü Kolyesine Gelen Efsane Tespitler
Antik Roma Güzellemesinde Bugün: Türk Eserlerini Roma Mimarisiyle Kıyaslayan Kişi Tepkilerden Nasibini Aldı
Dershane Ücretine Kadar Para Yardımı Yaptığı Kız Arkadaşı Tarafından Aldatılan Kişi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
07.08.2023

Yalnız orası köken olarak bakarsak kilise üstelik dil bilmiyorsun Bi de o küçük beyninle millete akıl vermeye kalkıyorsun cahil cesareti bu olsa gerek he yavrum he sende Bi koşu kendini eve close yapıver Bi parazit eksilsin sokaklardan

08.08.2023

Yurt dışında gidip gezdiğim her kilise askılı kıyafetimin üzerine şal verdi. Hiç birine itiraz etmedim. Onların ülkesi onların ibadethanesi ve onların kuralları. Aynı şekilde ülkemize gelen turistler kıyafetine bu kadar dikkat ederken kendi halkımızın bu denli tepki vermesi çok enteresan. İnanmıyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Şık bir restoranda yemek yemeğe parmak arası terlikle gitmiyorsunuz. Ama camiye şortla girince kendinizi marjinal sanıyorsunuz. İnanılmaz gerçekten. İslamı siyasete alet edene düşman olanları anlıyorum. Ama bunlar artık din düşmanlığına giriyor. Ayrıca görevli varken ziyaretçileri uyarmak başkasının haddi değil buna katılıyorum. Ben istediğim gibi girerim diyenlere sözlerim

07.08.2023

Mevcut durumda cami olduğu için, içinde dolaşırken uygun giyinilmesi doğru olan davranış. Mekanla ilgili politik muhabbetten bağımsız söylüyorum bunu.

TÜM YORUMLARI OKU (13)