Ayak Tabanına Yaptığı Dövme İle Birçok Ayak Fetişi Yorumlarına Maruz Kalan Dövme Sanatçısının İsyanı

24 yaşındaki dövme sanatçısı Lilith Cuoio, ayak tabanına yaptığı bir dövme ile sosyal medyada popüler oldu. Peki ya nasıl mı? Ayak fetişine ilgili olan birçok kişi, Lilith'in dövmesini gördüğünde ona mesaj atarak para karşılığında daha fazla fotoğraflarını görmek istemiş... Acılı bir dövme işlemi sonrası bu ilgiye şaşıran Lilith, yaşadıklarını anlatıyor...

24 yaşındaki bu yetenekli dövme sanatçısı Lilith sosyal medya üzerinde dövme çalışmalarını ve tasarımlarını takipçileri ile paylaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde ayak tabanına sadece kendi tercihi ile yaptığı bir dövme sosyal medyada viral oldu... Peki ya neden?

Saatler süren acılı işlemin sonunda yeni dövmesini sosyal medya hesaplarından paylaşan Lilith hiç beklenmedik bir topluluğun ilgisi ile karşı karşıya kalmış.

Yaklaşık 1000 erkekten mesajlar alan Lilith, ayak fetişine sahip insanların dikkatini çektiğini ve bu insanların para karşılığı daha fazla ayak fotoğraflarını görmek istediklerini söyledi.

Birçok mesaj alan Lilith, bu ilgiden rahatsız olduğunu ve her geçen gün ne kadar fazla mesaj aldığına şaşırdığını belirtiyor.

Her ne kadar Lilith bu tür yorumlar almışsa da, sosyal medya üzerinden yeteneğini göstermeye ve birbirinden güzel tasarımlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Lipodem Hastalığı İle Savaşan Kadın Kendisi İçin Yapılan Fetiş Yorumları Yüzünden İsyan Etti
Sıkıcı ve Bozulmuş Dövmelerin Daha Renkli ve Havalı Detaylarla Yenilenmiş 30 Muhteşem Örneği
İnsanların Vücutlarındaki Yara İzlerini Harika Dövme Tasarımlarıyla Adeta Sanata Dönüştüren Sanatçı: Ngoc Like

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
29.11.2021

bir ayak ne kadar güzel olsa da ne olabilir ki, ayak işte ya. insanın en çirkin uzvu, ben bu fetişi asla anlayamadım anlayamayacağım. ama eller başka bak :)

29.11.2021

Aslında sosyal medyada herkese açık olarak paylaşılan resimler, bir çok kişide cinsel yankı uyandırabiliyor. Ayak fetişi hadi en çok bildiklerimizden. Giyinik sevenden, çarşaflı sevene kadar bin türlü insan var. Mutlaka birileri o fotoğraflara başka gözle bakıyordur. Burada ise bu türde insanlara "para vereyim daha çok foto gönder" demeye cesaret ettirecek kadar bir "kışkırtma"(!)var mı onu tartışmak lazım.

29.11.2021

mantarları temizleseydin bari

TÜM YORUMLARI OKU (4)