Avustralya'da Yaşayan İnsanlar Cevaplıyor: Türkiye Denilince Aklınıza Gelen 3 Şey

Avustralya'da yaşayan insanlar Türkiye hakkında neler biliyor? Dünyaya Sorduk ekibi bu defa mikrofonu Avustralya'daki insanlara uzattı ve ülkemiz hakkında akıllarına gelen 3 şeyi sordu.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı: Otopsiye Giren Doktor ve Dönemin Savcısı İlk Kez Konuştu
YORUMLAR

Ya şu elinde mikrofon ülke ülke gezip ‘ Türk kızları hakkında ne düşünüyorsunuz?’ ‘Türk erkekleri sizce yakışıklı mı?’ gibi saçmasapan soruları ne diye sorarsınız anlam veremiyorum. Arkadaşlar açık açık söylüyorum. Kimsenin bi tarafında değiliz.

Pasif Kullanıcı
27.06.2018

devamında "avusturalya'da kız nasıl tavlanır ? öpüşmeli" diye bir video çıkınca...bizim millete allah'tan kolay kolay vize vermiyorlar diyorum...yazık lan anaları babaları da bunları dil öğrensin, okul okusun falan diye gönderiyor

27.06.2018

1.50 deki beyazlı kız 'gulu gulu'diyip çirkince gülüyor soruyu soran kişi(Türk olduğunu düşünüyorum,mikrofonu elinden alıyor çünkü)ona eşlik ediyor.Ne komik aman.Şu Türkiyeyi nasıl buluyorsunuz,Türk siyasetini nasıl buluyorsunuz,kızları-erkekleri-yemekleri gibi röportajlardan insanlar sıkıldı.

En çok da buna üzülüyorum. Kime sorarsanız sorun Türkiye denilince aklına yemekler geliyor ama bir tane Türk yemeklerini gastronomi dünyasına kazandıracak michelin yıldızlı Türk şefi yok. Bu kadar zengin mutfak ama Finlandiya'nın var bizim yok . Biraz başarı olanı da kimse bilmiyor ya saygı duymuyor. Mehmet Gürs ilk 50'ye girdi. Türk kahvesi üzerine kafa patlatıyor ve yanlış pişirdiğimizi söylüyor. https://www.youtube.com/watch?v=9u2TlvMcI90 yorum olarak neler yazmışlar. Küfürler hakaretler. Yazık böyle bir mutfağa sahibiz ama kullanamıyoruz.

Bu arada Mikla ilk 50'ye girdi bir tane haberini görmedik Onedio'da Demet Akalın Gülben Ergen'e laf söylese anında konusunu paylaşırsınız. Bence kaliteli editörler seçin kendinize.

TÜM YORUMLARI OKU (11)