Avustralya'da Eşcinsel Evliliğe Yüzde 61.6 Oranında 'Evet' Oyu Çıkıtı!

Avustralya'da yapılan anket sonucu homoseksüel evliliğe 'Evet' diyenlerin oranı 'Hayır' diyenlerden daha fazlaydı. Anketin sonuçlarını ve Avustralyalıların mutluluk dolu tepkilerini sizler için Buzzfeed'den derledik.

Avustralya'nın Melbourne şehrinde birçok Avustralyalı bir araya geldi ve homoseksüel evlilik için oy kullandılar.

Hükümetin yaptığı oylamaya 12.7 milyon Avustralyalı katıldı.

Bunlardan %61.6'sı 'Evet' derken, %38.4'ü 'Hayır' dedi.

Yetkililer sonuçları bu sabah açıkladı.

Katılım beklenenden daha fazlaydı. Yorumlar arasında mutluluk sözcükleri olduğu gibi, bu kararın geç geldiğini düşünenler de oldu.

30 yıl evvel San Francisco'da gökkuşağı bayrağı sallayan 60 yaşındaki sanatçı Chris Lewis 'ülkesiyle ne kadar gurur duyduğunu' dile getirdi.

4 yaşındaki çocuğuyla birlikte kutlamaya gelen 42 yaşındaki Annika Lowry de 'eşitliğin kendileri ve çocukları için çok önemli olduğunu' vurguladı.

'Evet' oylarının çoğunlukta olduğu duyurulduktan sonra şehirde adeta bir bayram havası esti.

Gelin mutluluğun doruklarda olduğu bu görüntülere beraber bakalım. 👇👏

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR

Saçma sapan,bilgisizce ve cahilce yorumlar yazılmış.Bir şeyi eleştirmeden önce bilgi sahibi olun.Eşcinsellikle ilgili daha bilimsel bir makale bile okumamış insanlar burada atıp tutuyorlar.Eşcinsellik bir moda akımı değildir.Günümüzde artmamıştır.Sadece görünürlük kazanmıştır.Eşcinseller tüm tarih boyunca varlardı.Ayrıca bu ne fiziki ne de psikolojik bir hastalık değil.Amerikan Psikiyatri Derneği 1974'de,Dünya Sağlık Örgütü(WHO) ise 1993'de eşcinselliğin hastalık olmadığını kabul etti.İnsanların ellerinde olmayan,doğuştan gelen bu özellikleriyle ilgili ahkam keserken biraz düşünün ve öyle konuşun.Burada hakaretler ettiğiniz ve alay ettiğiniz o insanlar buraları okuyor ve üzülüyorlar.Hatta intihar ediyorlar.O yüzden düşünün ki o bunu okuyor.Biri sizin yüzünüzden hayata küsüyor.Herkesi vicdanlı hareket etmeye davet ediyorum.Sevgi kalpten gelir nefretse korkudan..

17.11.2017

mükkemmel bir yorum...

15.11.2017

kimse kimsenin hayatına karışamaz sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasiniz.escinsellik hakkinda bilgi sahibi olmadan salak salak yorumlar yapmayin sizde boyle olabilirdiniz kardesiniz arkadaşınız biraz empati...

16.11.2017

rica etsem anlatirmisin escinsellik hakinda bilinmeyenleri

16.11.2017

Başka ülkenin insanlarının aldığı bir karar bile bizim ülkenin cahil ve çomar kesimini kudurtmaya yetiyor. Siz kimsiniz? Üçüncü dünya ülkesi vatandaşısınız alt tarafı. Nefretten, kibirden görünmüyorsunuz bile. Mağaranızda yaşayın ve orada ölün. Vicdanı olan karakterli insanların da kararlarına karışmaktan vazgeçin!

16.11.2017

Eş cinsel olmak ne zaman karakterlilik olmuş ne ara bu kadar geniş oldunuz hayret. He bu arada başka ülkede olan bir şey bizim ülkenin elİT tabakanın gurur kaynağı oluyor buda sizin karakter yapınızı gösteriyor sanırım

TÜM YORUMLARI OKU (145)