Avukatlar, Feyzioğlu'nun Gidişini Gündoğdu Marşı ile Kutladı

Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) 36. Olağan Genel Kurulu'nda seçimler sona erdi. TBB'nin 9. Başkanı Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan oldu. TBB'de 8,5 yıllık Metin Feyzioğlu döneminin bitmesiyle avukatlar 'Gündoğdu Marşı'yla kutlama yaptı.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
06.12.2021

Bak editör,cahilliğini gidereyim önce.26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Başkomutanlık Meydan Savaşı yani Büyük Taarruz’un ardından Türk ordusu, 30 Ağustos’ta kesin olarak zafer kazanır. Afyon-Kütahya üzerinden İzmir’e ilerleyen Türkler, 9 Eylül 1922’de kesin olarak İzmir’i işgalden kurtarır.Gündoğdu marşı bu zamanda yazılır.Videodaki arkadaşlar çakma bir marş söylüyorlar.Gündoğdu sahte marş diye aratırsanız çıkar.sol yumruk ve zafer işareti yanyana...Bu yırtık dondan fırlayanlar yüzünden ülkede sol ne yazık ki değerini bulamadı,bulamayacak.Gezi parkında bunlar,baro seçiminde bunlar.halk gezi parkında topluca tepki göstermeseydi zafer işareti yapanlarla,sol yumruklu tatlı su komünistleri ne yapabilirdi orada?15dkda paket edilip merkez şubede ağlardı.toplasan 1000 kişi değiller herşeyin önüne atlıyorlar.Gezi parkındaydım olayların başından sonuna kadar.Ne zaman bu tipler geldi halk desteğini çekti.Açıkçası pkk bayrakları açılmaya başlanınca ben de bir daha geziye gitmedim.

06.12.2021

Güzel birşeylerin,herşeyin çok güzel olacağı günlerin arefesindeyiz , miiletin çoğu hayatında ilk defa sol partiye oy atacak,sizin saçmalıklarınız yüzünden kaybediyoruz.Allah aşkına bir siktirin gidinde şu memleket siyasal islamdan kurtulsun.Sizin yüzünüzden kaybedilen oyların haddi hesabı yok.Hayatlarında örgütleme nedir bilmeyen hırbolar,bir araya gelmiş halkı görünce önlerine geçip pankart açmaya çalışıyorlar ve bu insanları irite hatta nefret ettiriyor.Senin görüşünden haz etmiyoruz abi bunu anlamak bu kadar mı zor?zaten szin görüşünüzden haz edilseydi toplam türkiye genelindeki oyunuz 15000 olmazdı.hay allam ya.

TÜM YORUMLARI OKU (5)