Avukat Rezan Epözdemir'den Dikkat Çeken Cem Garipoğlu Açıklaması: 'Keşke O Kelimeyi Kullanmasaydım'

Münevver Karabulut'un ailesinin avukatlığını yapan Rezan Epözdemir, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Mayasız ayini' açıklamasının tepki çekmesi üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Mayasız ayini" açıklamasıyla tartışılan avukat Rezan Epözdemir'in sözlerini köşesine taşıdı.

Avukat Rezan Epözdemir, "Keşke mahkemenin tartıştığı gerekçeleri anlatırken konuyu daha derli toplu anlatsaydım. Keşke ‘Yahudi’ kelimesini kullanmasaydım, ‘Mayasız ayini’ demeseydim. Sadece ‘Mahkemede cinayetin gerekçeleri ele alınırken bir ayine mi kurban gitti meselesi de tartışıldı’ demekle yetinseydim" diyerek açıklamalarda bulunmuştu.

Ayin konusunu Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un mahkeme gündemine getirdiğini kaydeden Hakan, "Yahudilerin bakire kız öldürüp ayin yaptığını öne sürmek bir akıl tutulmasıdır. Manyakça ve sapıkça bir palavradır. Bu palavrayı azıcık da olsa ciddiye almak bile korkunç bir ayıptır. Hiçbir inanç grubu, böylesi sapıkça ve manyakça bir ithamla karşı karşıya bırakılamaz" ifadelerini kullandı.

Tamamını okumak için tıklayın

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un katil Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için son olarak Adalet Bakanlığı’na başvurmuştu. Bakanlıktan mezarının açılmasına ret kararı çıkmıştı.

Merakla Beklenen Karar Açıklandı: Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılacak mı?

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
YORUMLAR
15.08.2023

Bi sen eksik kalmıştın köşe ne yazmasan şaşardım şerefsizler ayin yapmış işte din min farketmez bunlar ailecek psikopat sapık

15.08.2023

Ya skim nerden çıktı gene bu olay. Temcit pilavı gibi. Sanki işlenen tek suç, işlenen tek kadın cinayeti bu.. Yıldık artık sabah akşam cem garipoğlu görmekten.

15.08.2023

Uzakdoğu'da aileden bir birey suç işlediğinde tüm toplum suçlu suçsuz ayırt etmeksizin o aileyi dışlıyor. Aslında bize de bu lazım bunların mal varlığını alıp dımdızlak bırakacaksın.

Ahlak olarak bu toplum o bahsettiğiniz toplumun tırnağı bile olamaz. Bu toplumu yakan tek şey ekonomi değil ahlaksızlık.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ