Avukat Feyza Altun'un Erkekleri Bir Güzel Şutlayıp Kadınlara Verdiği Altın Değerinde Tavsiye

Sosyal medyanın en tanınmış isimlerinden Avukat Feyza Altun, kadınlara ilişki tavsiyesinde bulundu. Erkekleri bir güzel trolleyen Altun, verdiği altın değerindeki tavsiyeyle pek çok kişinin de desteğini aldı.

Avukat Feyza Altun, sosyal medyanın en güçlü isimlerinden birisi.

İlk olarak bu fotoğrafıyla tanıdığımız Altun, sosyal medyada yakından takip edilenler arasında. Feminist ve aktivist Feyza Altun, özellikle Dilan Polat davalarından sonra milyonlara hitap etmeye başladı.

Magazin gündeminde de yakından takip edilen isim, fenomenlerin dava süreçlerinde vatandaşların merak ettiği soruları cevaplandırdı.

Bugüne kadar pek çok programa da konuk olan Altun, gündemin yakından takip ettiğimiz konularına parmak basmayı ihmal etmiyor.

Sivri dilli paylaşımlarıyla konuşulan Feyza Altun, bu kez de bir paylaşımında öncelikle erkekleri bir güzel şutladı, daha sonra kadınlara altın değerinde bir tavsiye verdi.

Ünlü ismin 'Kızlar bu halhal işini asla çözemedim, bijuteri aldım, altın , gümüş aldım, örme boncuk aldım. Hepsi kopup düşüyor, nerede koptuğunu bile fark etmiyorum günler sonra bakıyorum halhal yok. Nerden güzel halhal alacaz bir de çok büyük olmaması lazım tam ayak bil..' diye başladığı paylaşımın devamı bambaşka çıktı!

Altun, aslında kız kardeşlerine hiç unutmamaları gereken bir tavsiyede bulundu.

x.com

İlginizi Çekebilir

MasterChef All Star Şampiyonu Esra Başörtüsü ve Abartılı Makyajına Yapılan Eleştirilere Cevap Verdi
Demet Akalın, Akın Akınözü'yle Tanışmamasına Rağmen Annesinin Cenazesine Giden Hande Erçel'i Övdü!
Boşandıktan Hemen Sonra Yeni Aşkını Göze Sokan Onur Atilla'nın Nez'e 'Sürprizi' Yapmacık Bulundu!

Popüler İçerikler

Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
YORUMLAR
23.07.2024

Yalnız giriş efsane olmuş: Neyse erkekler okumayı bıraktığına göre 🤣🤣🤣 Bu arada doğru söylüyor ama ekleyeyim sadece erkeğe değil birine kredi çekersen sap gibi bırakır ortada.

altın değerinde tavsiyeler canım buda magazin avukatı oldu Bi ara halk tvde siyaset konuşuyordu kılıcdaroğlu zamanında şimdi kovuldu herhalde başladı buda medyatik avukat olmaya sanırım Feyza altun ne o sözcü tele 1 gibi kadın haklarını savunan kanallardan sana ses yokmu alsalardı seni kanallarına azıcık siyaset konuşsaydın

23.07.2024

Buket Aydın a benzemeye başladı hareketleri

TÜM YORUMLARI OKU (12)