Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil'in Cinsiyet Geçişi Yapmaya Karar Veren Oğlu Son Haliyle Olay Oldu!

Oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak cinsiyet geçişi yapmaya karar vermişti. Ünlü isimlerin oğlu Öztoprak'ın son hali olay oldu!

Avrupa Yakası'nın Naile'si Burhan Altıntop'un sevgilisi olarak hafızalarımıza kazınan Çiçek Dilligil, 1996 tarihinde Sanatçı Bora Öztoprak'la evlenmiş ve 1997 yılında oğlu Ardahan Öztoprak'ı kucağına almıştı.

Geçtiğimiz ay oğlu Arda'nın cinsiyet geçişi yapmaya karar verdiğini açıklayan Dilligil, 26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor biliyorsun; önemli kliniklerden de destek alıyor" açıklamalarında bulunmuştu.

Çiçek Dilligil, oğlunun cinsiyet geçiş sürecinin her aşamasında destek olduğunu söylerken Ardahan Öztoprak'ın son hali gündem oldu!

İşte Ayda Öztoprak'ın son hali 👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Mika Can Raun'un Aşkından Ölüp Bittiği Sevgilisiyle Birlikte Yaptığı Kıskançlık Açıklaması Tedirgin Etti!
Eşi Fahriye Evcen'le Etiler Sokaklarında Fink Atan Burak Özçivit'in Yeni Arabasının Fiyatı Dudak Uçuklattı!
Şükran Ovalı'nın Belini İnceltirken Kolunu Yamulttuğu Son Paylaşımı "Photoshop'un da Bir Adabı Var" Dedirtti

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
YORUMLAR
13.06.2024

Bu kadar cok eski adini, eski fotograflarini, gecirdigi degisimi detayli ve bol fotografli sunarak bu kisiyi hedef haline getiriyorsunuz.

13.06.2024

Vay canına ne kadar düşünceli biri! Yobazların kendine ahlak mastürbasyonu yaptığı yorumlar görmeyi beklerken empati ve saygı yeteneği gelişmiş bir birey gördüm ilk defa. Allah sayınızı arttırsın efenim.

13.06.2024

acikcasi bir ebeveny olarak aileyi takdir ettim her kosulda yaninda olmalari beni cok mutlu etti aslinda olmasi gereken davranis bu normal olan bu Ayda'nin kararlarini elbette tartisamayiz kendi hayati!!! umarim bende her kosulda kizimin bu sekilde yaninda olmayi basaririm, ben diyorum çünkü babamiz urfalı ve aşiret 😊🤷‍♀️

13.06.2024

Çiçek Dilligil hanım bizim için Çılgın Bediş'in Mükü'südür, candır.

13.06.2024

kocası da 90 ların popçusu Bora Öztoprak

TÜM YORUMLARI OKU (42)