Onedio Logo

Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler'in Eşinden Boşanma Kararını Anlattığı Anlar X'te Gündeme Oturdu!

Kapak Görseli

Yıllar önce aldığı boşanma kararıyla ailesinin desteğini arkasında bırakıp kendi yolunu çizdiğini itiraf eden Şenay Gürler, o zor günleri samimi sözlerle anlattı. Kızını tek başına büyüten usta oyuncu, bir yıl süren evliliğinde aldığı boşanma karanını neden aldığını açıkladı. Bugün hayatını bilardo şampiyonu Semih Saygıner ile paylaşan Şenay Gürler'in o sözleri X'te gündem oldu.

Ekranların sevilen yüzü, enerjisiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncu Şenay Gürler, hem başarılı projeleriyle hem de zaman zaman magazin gündemine yansıyan özel hayatıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Ekranların sevilen yüzü, enerjisiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncu Şenay Gürler, hem başarılı projeleriyle hem de zaman zaman magazin gündemine yansıyan özel hayatıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Görseli

Avrupa Yakası” dizisindeki Fatoş karakteriyle hafızalara kazınan Gürler, tiyatrodan sinemaya ve dizilere uzanan dopdolu kariyeriyle adından söz ettiriyor.

Dünyaya ismini altın harflerle yazdıran bilardo şampiyonu Semih Saygıner'le birlikteliğini gözlerden uzak yaşayan Şenay Gürler zaman zaman özel hayatıyla da adından bahsettiriyor.

Dünyaya ismini altın harflerle yazdıran bilardo şampiyonu Semih Saygıner'le birlikteliğini gözlerden uzak yaşayan Şenay Gürler zaman zaman özel hayatıyla da adından bahsettiriyor. Görseli

Yaklaşık 10 yıldır birlikte olan  ve bir spor salonunda tanışmalarının ardından birbirlerinin ellerini hiç bırakmayan ikili birbirleri hakkındaki romantik açıklamalarıyla da adından bahsettiriyor. Hatta Semih Saygıner zamanında, Şenay Gürler hakkında 'Ben Türkiye'nin en güzel kadınlarından biriyle beraberim. Sadece fiziki açıdan değil, insani olarak da Şenay çok güzel bir kadın' ifadelerini kullanmıştı.

İlişkilerinin başında Gürler, torunu olduğunu söylediğinde Saygıner, 'Ne önemi var, ben sana aşığım' şeklinde karşılık vermiş. Hatta arkadaşlarının 'Çocuk yap' önerilerine esprili bir dille 'Ben direkt torun yapacağım' dediğini ve bu dileğinin gerçekleştiğini belirtmişti.

1986 senesinde evlenen ve bu evliliğinden bir kızı olan Şenay Gürler 1987 senesinde boşanma kararı almıştı. Eşinden ayrılma kararı aldığı anları anlatan Şenay Gürler'in o videosu X'te gündem oldu.

Henüz kariyerinin başında, genç yaşta evlenen ve kısa süre sonra anne olan Şenay Gürler, o dönem aldığı zor  kararı yıllar sonra samimi bir dille anlattı. Kızı henüz bir yaşındayken eşinden ayrılmaya karar veren Gürler, bu kararla yalnızca bir evliliği değil; ailesinin desteğini de geride bırakmak zorunda kaldığını itiraf etti.

'Benden hiç beklenmeyen bir şey yaptım, 'Ben ayrılmak istiyorum' dedim.' Kızının o sırada bir yaşında olduğunu söyleyen Şenay Gürler ayrılık kararını eşinin kabul etmediğini söyledi. Şenay Gürler 'Ailede herkes karşı çıktı. Ben kendimi bu hayatta var hissetmiyordum, ben köreliyor, gidiyordum. Sonra, ben direttim, kimse yanımda olmamasına rağmen, herkesle bağı kesmek zorunda kaldım.'  ifadeleriyle o zamanlar yaşadıklarını anlattı.

Gelin X'te tartışma yaratan o açıklamaların ardından gelen tepkilere birlikte bakalım:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın Cannes Kırmızı Halısında Bir Kez Daha Boy Göstermesi Olay Oldu!
Hollywood'a Giriş Yapan Eşi Aras Aydın'ı Galada Yalnız Bırakmayan Melis Birkan'ın Son Haline Yorum Yağdı!
2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Seçilen Azra Akın'dan Yıllar Sonra Şaşırtan Güzellik Yarışması Açıklaması!

Popüler İçerikler

CHP’li 5 Belediye Başkanı Görevden Uzaklaştırıldı
CHP’li 5 Belediye Başkanı Görevden Uzaklaştırıldı
Muğla’da 5.8 Büyüklüğünde Deprem: Birçok İlde Hissedildi; 1 Ölü 69 Yaralı
Muğla’da 5.8 Büyüklüğünde Deprem: Birçok İlde Hissedildi; 1 Ölü 69 Yaralı
Tarihçi Murat Bardakçı: “Atatürk’ün ‘Benim Bir Dinim Yok’ Diye Bir Sözü Var”
Tarihçi Murat Bardakçı: “Atatürk’ün ‘Benim Bir Dinim Yok’ Diye Bir Sözü Var”
YORUMLAR
17.05.2025

Ne güzel hikaye di mi ? Çocuğun velayeti babada mı kalmış ? Baba çocuğundan ayrı kalmış,belki de bu ayrılıktan (çocuğundan ayrı kalmasından dolayı ) hayatı berbat olmuş.Kendi istedi diye kendi hayatını güzelleştirecek diye adamın hayatı berbat oldu belki de ? Kusura bakmayın da bencillik hikayelerini bize ilham kaynağı diye yutturmayın.

17.05.2025

Sayın Osman, yazdıklarından utanmıyorsan fotosunu paylaştığın sanatçıdan utan.

17.05.2025

Zekice bir şey düşünmüş gibi bunu birde paylaşıyorlar ya. Ben en çok ona şaşırıyorum.

17.05.2025

Ne kadının erkeğe, ne de erkeğin kadına ihtiyacı var. Plansız, düzensiz aşksız sevgisiz sadece denemek için evlenen birinin hikayesi. Sadece denemek için aile olan biri. Kendinizden ve partnerinizden emin değilseniz evlenmeyin. Çalışmak istiyorsanız evlenmeden önce partneriniz ile konuşun. Ya ben mutsusuzum böyle olacağını bilmiyordum bahaneye gerek yok sadece evlendi çocugu var demek için evlenmeyin. Hele ki sevmediğiniz biriyle. Dünyaya bakışınız farklıysa kültürel farklarınız varsa bir hevesle evlenmeyin. Sonra böyle çıkar saçmalarsınız!

TÜM YORUMLARI OKU (11)