Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın Fotoğrafını Blurlayarak Paylaşan Gericiye Tepki Yağdı

Milli atlet Tuğba Danışmaz, kadınlar üç adım atlamada ilk denemesinde 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Hepimizi çok gururlandıran Tuğba'nın fotoğrafını blurlayan ve çağdışı yorumlar yapan bir Twitter kullanıcısına ise tepki yağdı. Ayrıntılar ⬇️

Tuğba Danışmaz, 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama dalında altın madalya kazanarak şampiyon oldu.

Danışmaz, ilk denemesinde 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Tuğba, Türkiye'ye şampiyonadaki ilk madalyasını getirdi.

Tuğba, yarışmadan sonra bu başarısını depremzedelere armağan ettiğini söyledi.

Bu başarının ardından Twitter'da 'Sabri Amca' nickli bir kullanıcı ise Tuğba'nın fotoğrafını blurlayarak,

''İster yobaz deyin ister gerici deyin dinci deyin. Ben bu şekilde kazanılan şampiyonluğuda kabul etmiyorum. Şimdi çağdaşlar diyecek tesettürlemi katılsın . Yav kardeşim herşeyin bir adabı var kilotla böyle olmaz.'' ifadelerini kullandı.

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️⬇️

⬇️

Seninle gurur duyuyoruz Tuğba Danışmaz! 👏🏻 🇹🇷

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR

Sıktınız baydınız bir susun bir defolun

07.03.2023

Sen önce kendi gözünü blurla haysiyet yoksunu yaratık. 6 yaşındaki çocuklara gelinlik giydirilip evlendirildiğinde de tepki göstersene ama yok ona ses etmezsin. Senin gibi aşağılık zihniyetlerin yaşam alanı bu ülke değil.

07.03.2023

Sana yobazda denmez, gericide denmez, aptalda denmez. Çünkü bunları sarf edeceğin kişi bir insan olmalı ki, ettiğin hakareti de, küfürü de, iyi sözü de kötü sözü de anlayabilsin. Ama sen bunlardan hiç biri olmadığın için bu lafları söylemenin bir anlamı yok. Sandalye değilsin, masa değilsin, ne bileyim bir tuvalet fırçası değilsin... Çünkü bunların hepsi öyle yada böyle bir işe yarıyor. Oksijen israfı diyebiliriz belki...

TÜM YORUMLARI OKU (74)