Avrupa Maçından Sonra Fenerbahçe'ye Gönderme Yapan Okan Buruk'a İsmail Kartal'dan Sert Yanıt!

Galatasaray'ın dün gece oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme karşılaşmasında Slovenya ekibi NK Olimpija Ljubljana karşısında 3-0 galibiyetle yurda dönmüştü. Karşılaşma sonrasında Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, '3 gol, sayılmayan goller. Bana Fenerbahçe maçını hatırlattı. 3-0 üstüne 2 tane sayılmayan gol geçen seneki. Ona benzer bir maç oldu.' demişti.

İsmail Kartal, Okan Buruk'un göndermesine yanıt verdi.

Okan Buruk'un 3-0 yendikleri Ljubljana maçı sonrası "Bana Fenerbahçe maçını hatırlattı” sözü İsmail Kartal'a soruldu.

”Bunlar küçük söylemler! Biz Avrupa'daki tüm takımlarımızı destekliyoruz.” diyerek sözlerine başlayan İsmail Kartal, meslektaşını eleştirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşılaşacağı Maribor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İsmail Kartal'ın Okan Buruk sorusuna verdiği yanıt👇

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
09.08.2023

yaaa bi siktirgit,sizin başkanınız Aliökoç sabah akşam dedikodu yapıyor,o onı demiş bu bunu dşye. o birleştirme mi oluyor İsmail hocam.. ayrıxa ne var dediğinde yanlış mı? golleri itibari ile aynı oldu...

09.08.2023

gel gör ki okan buruk'un yaptığı yorumun seni avrupa'da destekleyip desteklememekle hiçbir ilgisi yok. bu maçın geçen sezonki derbiyle bazı benzerliklerinin olduğu dikkatini çekmiş ve o arada fakat fener'e de güzel koymuştuk tadında ufaktan da dalgasını geçmiş. bu kadar ezik ve defansif olmayın amq. artı ülke puanı önemli olsa da kimse avrupa'da ezeli rakibini desteklemek zorunda falan da değil. bu topluma özgü kofti milliyetçiliğin bir yansımasıdır bu ezelden beri.

10.08.2023

Bunlar küçük söylemlermiş lan bırak son 10 yıldır şampiyon olamayıp 5 yıldız 5 yıldız diye zırlayanlar siz değilmisiniz ezikler sizi Galatasarayın karşısında hep ezik kalacaksınız

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ