Avrupa’daki Eylemler Türkiye’ye Sıçradı: Konya’da Traktörler Sokakta

Avrupa’da çiftçiler, Avrupa Birliği’nin değişen tarım politikaları ve artan maliyetler sebebiyle traktörleriyle sokaklara çıkarak hükümeti protesto etmişti. Çok ses getiren çiftçi eylemleri Türkiye’ye de sıçradı. Konya’daki çiftçiler, traktörleriyle sokaklarda yer aldı. Çiftçilerin, ilçede bulunan patates fabrikasındaki üretim kotalarının değiştiği için eylem yaptığı iddia edildi.

AB'nin Ortak Tarım Politikası'ndaki bazı düzenlemeler, yüksek yakıt ve enerji maliyetleri nedeniyle Fransa, Belçika, Hollanda ve İspanya’da çiftçilerin eylemleri yaşanmıştı.

Türkiye’deki traktörülü çiftçi eylemleri ise ilk kez Konya’da görüldü.

Konya Seydişehir'de çiftçiler, ilçeden bulunan patates fabrikasında değişen kotaları protesto etmek için traktörleriyle eylem yaptı.

İşte o görüntüler 👇

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
08.02.2024

Hiç eylem gibi durmuyor. "Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan, Recep Tayyip Erdoğan" nidalarıyla gösteri yapıyorlar sanki.

08.02.2024

çok güldürdün moruk

Bizi çok korkuttular ya. Arkadaşlar bakın protesto etmek kötü bir şey veya vatan hainliği yok ülkeye devlete zarar vermek değildir. Siz kıymetlisiniz, elin gavuru istediğini alıyor niye sizi eziyorlar sanıyorsunuz? Her yapılana susa susa bu hale geldik bizi ezdiler bizi biçtiler biz bir dur bile diyemedik.

08.02.2024

seçimlerde Seydişehir de belediye başkanı Akp. secilmezse gelin yüzüme tükürün burada

08.02.2024

İzmirin on yıllardır bok kokması sonucu hep chpli adayın seçilmesinden dolayı suratına tükürmek isteyenlerden sıra gelirse tükürürüz, kolay gelsin.

TÜM YORUMLARI OKU (18)