Avrupa'da ve Türkiye'de Sorduk: Türkiye AB'ye Girmeli mi?

Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye'de yaptığımız röportajlarda hem Türk vatandaşlarına hem de AB ülkeleri vatandaşlarına Türkiye'nin üyelik durumunu sorduk. Çok acayip yanıtlar, hiç duymadığınız yaklaşımlar bu videoda!

Popüler İçerikler

Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
15.11.2016

2023 Lozan diyen de var, Avrupa'nın Türkiye'ye ihtiyacı var diyen de var Daha Avrupa Birliğine nasıl katılacağını bilmeyip Afganistanı Avrupa'da sanan da var. Türkiye bu iktidarla zaten Mümkün değil Avrupa Birliğine girmesi. Avrupa Birliğinden pek haz etmiyorum ama eğer Türkiye sosyal, hukuki, medeni, insan haklarına saygılı bir ülke olmalı. Otobüste ki Kadına tekme atan ahmakı serbest bırakan ülke Avrupa'ya gidemez mümkün değil.

15.11.2016

Bu video için özellikle mi türkiyeden malları seçmişler

15.11.2016

"Türkiye'nin başka bir şeye ihtiyacı yok", "Biz birbirimize yeteriz" ve türevleri. 2-3 ay Rusya turist göndermeyi bırakınca düştüğün hal ortadaydı nereden geliyor bu ego acaba? Bıraksalar kafa tutacak.

Pasif Kullanıcı
16.11.2016

Hala Rusya ile karşılaştırıyorlar ya delirecem! Kardeşim AB ile imzalanan GÜMRÜK BİRLİĞİ ANLAŞMASI VAR. Neredeyse 20 yıl oldu! YUH yani. Biraz politikadan anlayın artık! AB bize ambargo koyamaz biz de onlara ambargo koyamayız! Milletler Hukuku diye bir şey var!

TÜM YORUMLARI OKU (56)