Avrasya'nın Son Anketi: 'İYİ Parti ve DEVA Partisi Sıra Dışı Bir Sıçrama Yapıyor'

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yaptıkları son anketten önemli ayrıntılar paylaştı. Özkiraz, 'Son anketimizin ham datalarına göre İYİ Parti ve DEVA Partisi sıra dışı bir sıçrama yapıyor' ifadelerini kullandı.

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti ve DEVA Partisi'nin sıra dışı bir sıçrama yaptığını belirtti.

'Sağ iktidar çok hızlı bir düşüş içinde'

'Son anketimizin ham datalarına göre İYİ Parti ve DEVA Partisi sıra dışı bir sıçrama yapıyor' bilgisini paylaşan Özkiraz, 'Bu da bize sağ iktidarın çok hızlı bir düşüş içine gireceğini gösteriyor' değerlendirmesinde bulundu.

'Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak'

Avrasya Araştırma'nın Başkanı Kemal Özkiraz, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına yönelik de çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kemal Özkiraz, 'Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak' diye yazmıştı.

'Şimdi çok erken gelebilir, kizabilirsiniz hatta ufak bir linç de görebilirim' diyen Kemal Özkiraz, 'Ama... Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak. Hatta farklı kazanacak. Anketler detaya inmedikce asıl söylemesi gerekenleri size söylemez. Bu konuyu uzun uzun anlatacagim' ifadelerini kullanmıştı.

Çankırılı Vatandaş: 'Çocuğuma Recep Tayyip Adını Koymuştum Şimdi Değiştiremiyorum, Pişmanım'
Sunday Times İstanbul'daki İnsan Kaçakçılığını Ortaya Çıkardı: 10 Bin Sterline Seyahat Turu
Resmi Görev Süsüyle Define Avına Çıktılar: 'Bal Dudaklarıyla Bizi Kandırdılar'

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
13.06.2021

şahsen mansur yavaş'ın cumhur başkanı adayı meral akşener'in başbakan olacağı senaryo çok daha iyi

13.06.2021

Meral Aksenerle ilgili sadece Mehmet Agar diyorum sana gerisini artik sen arastir

13.06.2021

Adamı seviyorum ama şu kemalciliği beni aşırı aşırı sinirlendiriyor artık. Artık ne ortak çıkarları varsa erdoğanı geçen 3 aday varken hala gerisinde kalan kılıçdaroğlunu aday yapmak istiyor... Siz düşünün yani, o kadar kesin kazanma şansımız var ama bunu riske atıyorlar. İmamoğlu aday olsun genç dinamik açık fikirli ve fosil değil. Kılıçdaroğlunu istemiyoruz yaşlı birilerini istemiyoruz.

Zamanında bahçeliyi nasıl gaza getirip erken seçim çağrısı yaptırıp akpnin başa geçmesini sağladılarsa şimdi de kılıçdaroğlunu gaza getirmeye çalışıyorlar. KK'nın azıcık aklı varsa kendi aday olmaz zaten, akıla bile ihtiyacı yok aslında. Yok eğer kendi aday çıkar da seçimi yine kaybederse akpnin koltuk değneği olduğu kesinleşir. Artık bir gezi de chpye karşı yaparız.

TÜM YORUMLARI OKU (32)