AVM'de Çocuğunu Tasmayla Gezdiren Annenin Görüntüleri Görenlerin Sinirlerini Bozdu

Daha önce çocuklarını tasmayla gezdiren bir anne-baba görmüş müydünüz? Bir TikTok kullanıcısı Amerika'da bir alışveriş merkezinde küçük çocuğunu tasmayla gezdiren annenin görüntülerini paylaştı. Görüntüler karşısında sosyal medya kullanıcıları şok oldu. Ancak kimileri bunun güvenlik nedeniyle alınması gereken bir önlem olduğunu savunuyor.

Geçtiğimiz günlerde "@masitaaa9" adlı bir TikTok kullanıcısı çocuğunu AVM'nin içinde tasma ile gezdiren bir annenin videosunu paylaştı.

Amerika'da yaşandığı bilinen görüntülerde annenin çocuğunu çantasından tasma ile bağladığını ve tasmayı tutarak yürürken yönlendirdiği görülüyordu. Bu görüntüler karşısında moralinin çok bozulduğunu belirten kullanıcıya bir çok yorum geldi.

Kullanıcının "Sanırım kültür farklılığı" dediği görüntüler için bazı kullanıcıların, "Bu Türkiye'de de var" yorumu yaptığı görüldü.

Dünyanın birçok yerinde güvenlik önlemi almak için anne ve babaların kullandığı tasmalar görüntü açısından sosyal medya kullanıcıların bir kısmını rahatsız etti. Ancak kullanıcıların diğer yarısı ise ürünün gayet kullanışlı ve işe yarar olduğunu savundu.

Bir kullanıcı birçok kişiye sinir bozucu gelen görüntülere "Anne olunca anlarsınız" dedi.

Bazıları ise görüntü hoş durmasa da yapacak bir şey yok, dedi...

Daha önce de Amerika'dan tasmayla gezdirilen çocukların görüntüsü sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Amerika'da yaşayan Jordan Driskel isimli bir babanın 5 yaşındaki beşizlerini gezdirirken kullandığı tasma yöntemi tartışma yaratmıştı.

Babanın "Benim yerimde olmayı bir deneyin" notuyla paylaştığı görüntüler sosyal medyada, "Çocuklar evcil hayvan değildir" yorumlarına neden olmuştu.

Beş çocuğa birden bakmanın çok zor olabileceğini düşünenler bunu mantıklı bulsa da, görüntülere 'Çocuklara tasma takılıyor, köpekler bebek arabasında gezdiriliyor. Dünya ne hale geldi..' gibi eleştiriler gelmeye devam etti.

İşte o görüntüler:

TikTok'ta bunun gibi daha birçok video var ve ebeveynler bu ürünün gerçekten kullanışlı olduğuna inanıyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Memur Maaşlarının Asgari Ücrete Yaklaşmış Olmasına Memurlardan Tepki Geldi
İzmir'de Bir Köy, 'Dünyanın En İyi Turizm Köyleri' Listesine Eklendi
Cerrahlar "Hayır" Dedi, O Dinlemedi: Güzel Olmak Uğruna Poposuna Dolgu Yaptıran Genç Kadının Hayatı Karardı
Gündelik Hayatta Sürekli Yaptığımız Şeylerin Aslında Garip Olduğunu Yüzümüze Tokat Gibi Çarpan Fotoğraflar

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
22.12.2022

Dostum belli bir yaşın altındaki çocuk bir nevi evcil hayvan gibi hareket eder, ben bunda sinirlenecek bir nokta göremedim. Özellikle beşizleri olan babaya Allah sabır versin.

Bence çoğu çocuk evcil hayvan bile olamaz, sen "gibi" dediğin için böyle yazdım. Bir köpeğimiz var hiç sözümüzden çıkmaz, gel derim gelir, git derim gider, komutla oturur kalkar. Hatta bazen başka köpekle karşılıklı havlaşır, sus derim susar. Hangi çocuk bu kadar laf dinler?

22.12.2022

Bunu 2011 yılında Marmaris'te görmüştüm; çocuk 3-4 yaşlarındaydı, demiştim ki çok mantıklı, kaybolmasındansa elime bağlı takılsın. Şimdi 6 yaşında bir oğlum var; AVM'yi bilemem ama özellikle kalabalık sokak/meydan vs yerlerde bundan daha mantıklısı, sadece, hiç kucaktan indirmemek olabilir.

Bunun sırt çantası şeklinde olanları da var, sürekli kucakta gezdirmektense hem dünyayı kesfetmesi açısından hem de korumak açısından bence baya mantıklı. Çünkü yıllaaaar önce yurtdışında oğlumu kaybettim sanmıştım sadece 5saniye bir şeyi incelerken gözümün önünden yok oldu, 30 yıl geçmiştir belki o korku hala aklımda.

TÜM YORUMLARI OKU (38)