Avcılar'da Saldırıya Uğrayan Trans Kadınlar Sordu: Karaman’da 49 Çocuğa Tecavüz Edilirken Neredeydiniz?

İstanbul’un Avcılar ilçesinde yaklaşık 15 kişilik bir grup trans bir kadının evine taş ve sopalarla saldırdı. Trans kadının arkadaşları durumu öğrenerek eve gelip saldırganlara engel olmak istedi.

Gazeteci Michelle Demishevich’in olay esnasında Twitter hesabında aktardıklarına göre, saldırı sırasında diğer evlerdeki mahalle sakinleri de yardımcı olmadıkları gibi ışıkları kapatarak bir şey yokmuş gibi davrandı.

Kadınlar saldırganları ancak koruma amaçlı taşıdıkları biber gazıyla evden uzaklaştırabildi

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Polisin çağrılması üzerine sadece iki saldırgan karakola götürülürken Demishevich, polisin bayram nedeniyle taraflara barışma çağrısı yaptığını ve işlem yapmamak için direttiğini yazdı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Öte yandan çekilen bir videoda da, evin önünde bekleyen saldırganlara bir trans kadının “Karaman’da 49 çocuğa tecavüz edilirken neredeydiniz. Çocuklar tecavüze uğruyor, evinizde oturuyorsunuz' diye tepki gösterdiği duyuluyor.

Diken ve Michelle Demishevich

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
08.07.2016

soruyu soran abladaki alti okka tassak ordaki comarlardan birinde olsa o kapida olmazlardi :) ordaki dallamaların hepsinden daha vicdanlı ve mangal yürekli olan ablamızı ayakta alkıslamak lazım

08.07.2016

Ulan iki huri için yapamayacağınız iğrençlik yok..yobaz yavşaklar!

08.07.2016

Bu çomarlar kendilerini sikecek diye korkuyor eşcinsellerden.Başka hiçbir açıklaması olamaz.İnsan 2-3 huri için bunları yapacak kadar alçalamaz.Ablamı da yürekten kutluyorum,hepsinden daha insan olduğu için.

TÜM YORUMLARI OKU (21)