Avatar Atakan'ın Minik Kızı Zenia'nın Selda Bağcan'a Benzerliği Dumura Uğrattı: "Bu Benzerlik Şaka mı?"

Çocuklarla yaptığı paylaşımlarla güldüren ve eğlendiren Avatar Atakan'ın minik kızı Zenia'yı Selda Bağcan'a benzettiği anlar çok güldürdü!

2016 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler programına ünlüler takımından dahil olan Avatar Atakan, mücadelesini şampiyonlukla taçlandırmıştı hatırlarsanız!

Hem Muay Thai hem kick boks sporcusu olan "Avatar" lakaplı Atakan dalında birçok başarı etmesinin yanında, Survivor'daki efendi tavırları ve performansıyla da büyük bir hayran kitlesi edinmişti.

Survivor'dan sonra 2017 yılında Serap Korkmaz ile dünyaevine giren Avatar Atakan, zaman içerisinde eşiyle beraber yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelmeye başladı.

2018 yılında ilk çocukları, sapsarı ve dünya güzeli Aslan'ı kucağına alan çiftin paylaşımlarına Aslan'la yaşadıkları anlar da eklenince tadından yenmez oldu.

Aslan'dan 5 yıl sonra da kızları Zenia katıldı aralarına! ❤️ Aslan'ın sapsarı oluşunun aksine simsiyah saçlara sahip olan Zenia, doğduğu günden beri sosyal medya kullanıcılarının takibindeydi.

Hem kızı hem de oğluyla birçok paylaşım yapan çiftin aile hayatı ve mutlulukları herkesi imrendirecek boyuta geldi artık, nazar değmesin! 🧿

Kızını da oğlunu da şekilden şekle sokan ve eğlenceli videolar paylaşan Avatar Atakan, geçtiğimiz saatlerde Zenia'lı paylaşımlarına bir yenisini ekledi ve kızını Selda Bağcan'a benzetti 🙈

Selda Bağcan'ın dillere düşen çarşı pazar konser kombiniyle Zenia'nın benzer kombinli pozlarını "Bu benzerlik şaka mı 😇 Sondaki gülüşü beni benden alıyor 😇Usta sanatçı @seldabagcanofficial ‘ a Selda hanımdan daha çok benziyor. Yıllarca eşsiz sesiyle kilometrelerce koştuk. Keşke seside benzese 🙏 Siz ne düşünüyorsunuz?" notuyla paylaştı.

Minik Zenia'nın Selda Bağcan'a benzerliği ise hem şaşırttı hem güldürdü! 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Konuya Dahil Olmasa Olmazdı: Uzaydan Sürgün Edildiğine İnanan Mustafa Topaloğlu İlk Türk Astronota Sitem Etti
Nefret Ettiği Burçları Sıralayan Gupse Özay, "Muhabbeti Anında Keserim" Dedi, Ortalık Ayağa Kalktı!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
19.01.2024

Kadın bir rahat giyindi, işsiz güçsüz fırlamalara gün doğdu terbiyesiz herif survivor dışında geliri olmayan sen kim Selda Bağcan kim Allah’ın ipsiz sapsızı.

19.01.2024

Adamın kendi Selda bağcana benzerken kızının da benzemesi çok ilginç değil 😃

20.01.2024

Bayağı benziyor.İki gözü var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ