ATV'nin Yeni Dizisi Yalnız Kurt'ta Altay Kurtoğlu'nu Canlandıracak Hasan Denizyaran'ı Mercek Altına Alıyoruz

Osman Sınav'ın yeni projesi olan Yalnız Kurt dizisiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. ATV'de yayınlanacak dizinin oyuncuları ise merak konusu oldu. Bugün sizlerle Yalnız Kurt'un başrolü Hasan Denizyaran'ın hayatını mercek altına alacağız!

Küresel güçlerin birbirleri ile savaşacağı, Türkiye'nin NATO üyeliği sonrası yaşanan faili meçhul cinayetler, siyasi olay ve darbelerin konu alınacağı yeni Osman Sınav dizisi Yalnız Kurt, 28 Ocak tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

Süper Baba, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Sen Anlat Karadeniz gibi efsaneleşen dizilerde emeği bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi 'Yalnız Kurt' ile alakalı detayları daha önce sizlerle paylaşmıştık.

İlgili içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz 👇

Osman Sınav Yeni Projesi Yalnız Kurt ile İlgili Hedef ve Amaçlarını Açıkladı

Yayın tarihi belli olan dizinin yeni merak konusu başrol oyuncusu oldu. Dizide Altay Kurtoğlu karakterini canlandıracak Hasan Denizyaran'ın hayatı izleyenleri şimdiden meraklandırdı.

Gelin hep birlikte Altay Kurtoğlu'nu canlandıran Hasan Denizyaran kimmiş öğrenelim!

1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu Hasan Denizyaran, küçük yaşta merak etmeye başladığı oyunculuk için eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi'nde aldı.

Üniversitede drama ve oyunculuk eğitimleri aldı.

Oyunculuktan önce modelliğe başlayan Denizyaran aynı zamanda reklam filmlerinde yer almaya başladı. İlk dizi deneyimini ise 2014 yılında gerçekleştirdi.

İlk kez Sungurlar dizisinde gördüğümüz Denizyaran, Elif ve Hayat Sevince Güzel isimli dizilerde yer alarak kariyer basamaklarını çıkmaya başladı.

Fakat Denizyaran'ı tam olarak yıldızının parladığı yapım,2016 yılında vizyona giren Büşra Yılmaz'ın aynı adı taşıyan romanından uyarlanan 4N1K filmi oldu. Denizyaran hem popülerliğe ulaştı hem de ilk kez beyaz perdede boy gösterdi.

Daha sonra kendisini Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde gördük. Konuk oyuncu olarak diziye dahil olan Denizyaran burada Kerem'in arkadaşı Uğur karakterini canlandırdı.

2019 yılında ise Serenay Aktaş ile başrollerini paylaştığı Kim Daha Mutlu filminde izledik kendisini.

Gençlik dizilerinin aranan yüzü haline gelen başarılı oyuncu, dijital platform olan Exxen'de Aleyna Tilki ve Cemal Can Cansever'in başrolünde olduğu İşte Bu Benim Masalım dizisinde Pamir rolüyle ekranlara geldi.

Şimdi ise 28 Ocak'ta ATV ekranlarında yayınlanacak, Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt dizisi için gün sayıyor. Karakter için imaj değişikliği yapan genç oyuncunun hayranları şimdiden çok heyecanlı!

Sosyal medyada aktif olan Denizyaran'ın Instagram'da 131 bin takipçisi bulunuyor. Biz de yakışıklı oyuncunun Instagram'ında biraz dolaştık!

28 Ocak tarihinde ilk bölümüyle karşımıza çıkacak Yalnız Kurt dizisini izleyecek misiniz? Hasan Denizyaran ile ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bu içeriklerimiz dikkatinizi çekebilir 👇

Yeni Sezonda Şansı Yaver Gitmeyen Star TV'nin Hangi Sevilen Dizisi Final Yapıyor?
TLC'de Yayınlanan Aşklarına Şahit Olduğumuz Türk Mürsel ve ABD'li Anna-Marie Müjdeli Haberi Duyurdu!
Mehmet Akif Alakurt Bir Kadın Takipçisine "Kaşar" Dedi, Yazdıklarıyla Yine Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı