ATV'nin Yeni Dizisi "Adı Sevgi" İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Adı Sevgi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Yeni yılda birçok dizi reyting kurbanı oldu ve televizyon ekranlarına veda etti. Ekranlara veda eden diziler olduğu kadar yeni başlayacak olan da bir çok dizi bulunuyor. Kanalların yeni dizi yarışına ATV'de katıldı ve yeni dizisi 'Adı Sevgi'nin ilk fragmanını yayınlandı. Birbirinden başarılı oyuncuların bulunduğu dizi fragmanın ardından dikkatleri üzerine çekti. Peki Adı Sevgi dizisi konusu nedir? Adı Sevgi oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

ATV yeni dizisi Adı Sevgi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen'in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı. Dizinin yayın tarihine dair henüz kesin bir bilgi açıklanmadı. İşte Adı Sevgi dizinin detayları...

Adı Sevgi Konusu Nedir?

Asla yalnız yürümeyeceksin' sloganı ile yola çıkan 'Adı Sevgi', öğrencileri için her şeyi göze alan genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Sevgi Her Şeyin İlacıdır!

Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapacak olan Adı Sevgi, etkileyici hikayesiyle büyük beğeni toplayacak ve kısa sürede izleyicilerin gözdesi olacak.

Adı Güzel Oyuncuları

Konusuyla oldukça iddialı olan dizinin kadrosunda; Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Asena Keskinci, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü, Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül gibi isimler yer alıyor.

Adı Sevgi ilk Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı