Attığı Yumrukla Gündemi Sallamıştı: Ege Akersoy İçin İstenen Ceza Belli Oldu

İstanbul'da düzenlenen Filistin mitinginde 'Kelime-i Tevhid' bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atan üniversite öğrencisi Ege Akersoy için istenen ceza belli oldu.

İstanbul'da 1 Ocak 2024’te Filistin yürüyüşüne katılan bir kişiye yumruk attığı gerekçesiyle tutuklanan ve serbest bırakılan Ege Akersoy'la ilgili savcılık mütalaasını açıkladı.

"Kelime-i Tevhid" bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk attığı gerekçesiyle 17 gün tutuklu kalan 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Ege Akersoy hakkında 4 yıl hapis talep edildi.

Sanık Ege Akersoy'un avukatı mütalaaya karşı savunma hazırlamak için süre talep etti. Şikayetçi Aydemir'in avukatları ise sanığın mütalaa doğrultusunda cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, taraflara süre vererek duruşmayı erteledi.

Özgür Özel Konuştu: Lütfü Savaş'tan Vazgeçme Sinyali
Uzmanlar Yanıt Verdi: Uyumak İçin En Kötü Saat Hangisi?
İstanbul ve Bursa'da Hissedilen Deprem!

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
19.02.2024

ulan kuryeyi öldüren somalili pezevenk hapise bile girmedi bu nasıl adalet

19.02.2024

harbi teneke bir adamsın sana yorum yazmak zaman ziyanı

19.02.2024

Bu kararı veren Cumhuriyet savcısı mı?

20.02.2024

Savcılık 4 yıl talep etmiş savcının işi o tck da yazan üst sınırdan talep eder mahkeme alavağı ceza ise en fazla 2 yıl olur iyi halden 1 yıl 8 ay a düşer oda hagb ye çevirilir. Hagb kalktı ama suç tarihi yasadan çnce olduğu için hagb hakkı bulunuyor çocuğun yani anlayacağın birşey çıkacak bir suç ya da olay değil. 5 yıl boyunca herhangi bir suç işlemediği takdirde kaydı bile olmadan dosya kapanır gider

19.02.2024

Şiddetin hiçbir şekilde savunulacak bir tarafı yoktur ancak Türk bayrağını ve Türklüğü hedef alanlara bu ceza veriliyor mu? Öte yandan kişinin sağlığını ve algılama yeteneğinin bozulmasına sebebiyet verecek darp suçunun cezası bir yıldan 3 yıla kadar çıkmaktadır.. Umarım çocuğa sahip çıkanlar olur..

Pasif Kullanıcı
19.02.2024

Dediklerinize aynen katılıyorum bu çocuğa sahip çıkılacağını pek zannetmiyorum üzülerek ayrıca Türk bayrağını ve Türklüğü hedef alanlar şuan o kadar rahatlar ki

TÜM YORUMLARI OKU (49)