Attığı Tokat Olay Olmuştu: Ataizi'nin Kendisine İftira Attığını Söyleyen Sevda Demirel'den Bomba İtiraflar!

Hande Ataizi'ne attığı tokatla hafızalarımıza kazınan Sevda Demirel, konuk olduğu Esra Ezmeci'nin 'Ne Hissettin' programında bomba gibi itiraflarda bulundu.

Eski manken ve sunucu Sevda Demirel'i mutlaka tanıyorsunuzdur. Mutlaka diyoruz çünkü hatırlarsanız ünlü isim 2001-2002 yılları arasında yayınlanan 'İki Kere Kiki' adlı programın 37'nci bölümünde Hande Ataizi'ne canlı yayında attığı tokat ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ünlü sanatçı Sevda Demirel, konuk olduğu Esra Ezmeci'nin "Ne Hissettin" programında bomba gibi itiraflarda bulundu.

Demirel, Ezmeci'nin "Hande Ataizi'ne attığın tokat hayatında geçmeyen iz oldu" cümlesi üzerine "Bu olayı hiç açmak istemiyorum. Ama ilk defa size bu konunun nasıl bu hale geldiğini anlatacağım. Bir emniyet görevlisinin bana karşı olan tutkusundan dolayı hayatım karardı. Ölüm orucuna girdim. Günlerce yemek yemedim" açıklamalarında bulundu.

"O dönemin İstanbul emniyet müdürü konuya açıklık getirdi ve benim iftiraya uğradığımı açıkladı" diyen Demirel, Hande Ataizi'nin ısrarla kendisiyle uğraştığını açıkladı.

"Bu aklanma olayına rağmen Hande Ataizi bana her fırsatta laf sokmaya devam etti. En üst düzeydeki yetkili kişi bile bunun iftira olduğu açıklarken bana bir televizyon programında bu konu üzerine laf sokması bardağı taşıran son damla oldu" açıklamalarında bulunan Demirel, Doruk Doğrusöz iddialarına da açıklık getirdi.

Sevda Demirel, Ezmeci'nin "Cinsiyet değiştiren Doruk (Neslihan) Doğrusöz ile neden ayrıldınız?" sorusuna "Doruk benim ruhuma iyi geldi. Fakat aşırı kıskançlığı bir gün beni delirtti ve onu çok kötü dövmek zorunda kaldım" cevabını verdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Hayalim Demişti Yarım Bıraktı: Alişan'ın Eşi Buse Varol Psikoloji Bölümüne Devam Edememe Nedenlerini Açıkladı!
Bebeğine Kavuşmak İçin Gün Sayan Neslihan Atagül Güzelliğini Meğer Annesine Borçluymuş!
Derya Uluğ'a Kilosu Kadar Beyaz Altın Veren Edirne İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman Kahkaha Attırdı!

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
YORUMLAR
27.09.2024

az bekle editor,istedigin duzen cok yakin. Skandallara İmza Atan İmam Hatip Müdürü Hakkında Skandal Karar! 'Başı Açık Öğrenciye Karışırım' Demek İfade Özgürlüğüymüş! İlk olarak "Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum" sözleriyle tepki çeken, ardından da kadın müdür yardımcısının kapısını kırdıran Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokul Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık hakkında skandal bir karara imza atıldı. Bursa Cumhuriyet Savcısı, Kırbıyık'ın "Başı açık öğrenciye karışırım" sözlerini ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirdi. Kırbıyık hakkında soruşturma bile açılmadı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ