Atiye'deki Performansı Nedeniyle Eşi Beren Saat'e Övgüler Yağdıran Kenan Doğulu Çirkin Yorumların Hedefi Oldu

Dizilerde gerçekten sevişilmediğini hatırlatsak iyi olur.

Heyecanla beklediğimiz Netflix'in 2. Türk dizisi Atiye, sonunda aralık ayında yayına girdi ve birçok izleyici tarafından severek izlendi.

Fakat dizi, konusundan çok Beren Saat ve Metin Akdülger'in sevişme sahneleriyle gündem oldu. Magazin basınının fazlasıyla ilgisini çeken sahnelerle ilgili sanki Beren Saat tek başına sevişmiş gibi haberler yapıldı.

Tüm bu haberlerin, yorumların ardından da Kenan Doğulu'nun yapacağı yorum merak edildi ve geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı.

Doğulu, "Her sahnesi mükemmel. Beren'in performansına bir kez daha hayran kaldım. Onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Mehmet ile harika partner oldular." sözleriyle eşine övgüler yağdırdı.

@enclosuredmind

Hemen hemen bütün haber siteleri de bu açıklamayı haberleştirirken sevişme sahnesinin fotoğrafını kullandı. Hâlbuki Kenan Doğulu, Beren Saat'in genel performansından bahsediyordu. :)

Yani, Kenan Doğulu özellikle sevişme sahnesiyle ilgili yorum yapmadı. Ayrıca eşinin dizideki sevişme performansını gayet başarılı bulduğunu da söyleyebilir.

Artık şu dizilerdeki sevişme sahneleriyle ilgili gerçekmiş gibi yorum yapmayı bıraksak ne güzel olur...

@zihinselorgazm

Siz neler düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
YORUMLAR
05.01.2020

evet geniş olalım lütfen. artık herkes sevgilisini, karısını kocasını başkalarıyla çiftleştirsin. Soran olursa da “amaaaan yıl olmuş 2020 tapulu malım değil ya istersen sende becer” desin. aynen kanka medeniyet dediğin budur zaten ne laf atıyorsunuz kenana aaaaa

Ağzına sağlık tutturmuşlar yıl 2020 ne yapalım aile kalmadı büyüğe kucuge sevgi saygı kalmadı her gün kadın cinayeti çocuğa hayvana tecavüz aman ne güzel yıl 2020 yayılalım :(

05.01.2020

Başkalarıyla evli oyuncuların sanat için sevişme sahnesi çekmesini normal karşılayanlar şunu düşünsün: Gerçek hayatta baba-kız, anne-oğul ya da kardeş olan aktörler film için sevişme sahnesi çekebilir mi? Böyle bir sahne izleseniz ne düşünürsünüz? Rahatsızlık hissetmez misiniz? "Hissetmem kardeşim film işte" diyecek çok az insan vardır eminim. Gerçek hayatta ilişki yaşamaması gereken kişiler film için de olsa yakınlaşmamalılar.

05.01.2020

Sevişme sahnesi dediğiniz şey niye var biliyor musunuz? Örneğin Atiye bir fantastik tarih dizisi. Niye böyle bir dizide böyle bir sahne olması gerekiyor, ne alaka? Sevişme olmasa anlayamıyor muyuz karakterlerin sevgili olduklarını? Soruları sordum cevabını vereyim. Dizi tutsun diye. "Sex sells." Kapitalizm kadın bedenini, erkek bedenini, cinsel çekimi daha fazla para kazanmak için kullanır. Sanat için, sinema için falan değil. Peki eşinizin para için başka bir erkeğin/kadının kollarına girmesini ister miydiniz? İsteseniz hatta bu durumu alkışlasanız size hangi sıfatın takılması gerekir?

07.01.2020

"Sevişmek doğal, günlük hayatın parçası o yüzden sevişme sahnesi çekilsin nolucak" diyen yönetmenler var. O zaman oyuncular burunlarını karıştırsın, gaz çıkartsın, geğersin..vs.vs madem doğal günlük yaşamı aktarıyorsun. Amaç doğallık değil emin olun, sebebi belli, filmlerin en alakasız sahnelerinde bile sevişme sahneleri. Artık tüm ailece oturup rahatça izlenecek dizi yok gibi.

TÜM YORUMLARI OKU (40)