Ateş Püskürdü: Afra Saraçoğlu'nun Annesi Kızına 'Yeteneksiz' Denilmesini Hazmedemeyince Ağzına Geleni Söyledi

Yalı Çapkını dizisiyle başarısını katlayan Afra Saraçoğlu, başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde birbirini takipten çıkan ikili ayrılık iddialarına karışmıştı. Olayın ortaya çıkmasını ardından Saraçoğlu'nun annesi yazılan haberlere sessiz kalmadı.

Yalı Çapkını dizisindeki rolüyle hafızalara bir kez daha kazanan Afra Saraçoğlu şu sıralar Mert Ramazan Demir'le yaşadığı aşkla gündemden bir an olsun düşmüyor.

İlişkileri oldukça çalkantılı olan Saraçoğlu ve Demir ikilisi geçtiğimiz günlerde ayrılıklarına bir yenisini eklemiş ve birbirlerini takipten çıkarak ilgi odağı olmuştu.

Öncesinde yaşananlardan ve detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik 👇

Tatil Ayrılık mı Getirdi? Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu Çifti Birbirlerini Takipten Çıkarttı

Ayrılık haberi ortalığı resmen kasıp kavururken, bir sayfanın "Bu yeteneksizlikle nasıl oyuncu oldukları bilinmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ayrı ayrı da çift olarak da bir haber değeri yok. Bu sebeple kendimize yarım saat haber paylaşmama cezası veriyoruz." sözlerine Afra Saraçoğlu'nun annesi ateş püskürdü.

twitter.com

Sinirlerine hakim olamayan Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu, "Utanmazsınız! Herkesin bir ailesi var utanmazlar sen kimsin. Boş bir sayfasın” diyerek paylaşımlara tepkisini gösterdi.

twitter.com

Saraçoğlu'nun annesinin sözlerinin üstüne cevap gecikmedi👇

twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Beyazlar İçindeki Sözüyle Konuşulan Kadir Ezildi'nin Milyonluk Çeyiz Alışverişini Paylaştığı Video Gündem Oldu
Serel Yereli Babasının Mezarını Sevgilisiyle Ziyaret Ettiği Paylaşımla Büyük Tepki Çekti
Bahar Dizisinin Timur'u Mehmet Yılmaz Ak Sevgilisiyle Deniz Keyfi Yaparken Kameralara Yakalandı

Popüler İçerikler

Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'in Babasının Büyükelçi Olduğu Ortaya Çıktı
YORUMLAR
19.07.2024

Aa hirsa bak annedeki

20.07.2024

Annesi, Afra'yı ünlü edebilmek için Özcan Deniz'e instadan milyarlarca mesaj atıp ağlayıp yalvarmış adama, artık fenalık basan Özcan Deniz sonunda bi tane seçmeye çağırmış bunu. Öyle giriyor kız piyasaya zaten.. Tiktok'ta anlatıyorlardı..

19.07.2024

Gerçek sanatçılar ve tiyatrocular figüranlık yaparken dizileri birkaç yeni yetme kız ve oğlan ilişkisi üzerine senaryo edenler milleti iyi kekliyorlar da pastayı sanatsal hiç bir yeteneği olmayan avam kişiler götürüyor🫣 mu acaba?

19.07.2024

kızının niye öyle tatsız, olmamış bir tip olduğunu herkes anlasın diye elinden geleni yapmış. hızlı sınıf atlamak hiç yaramıyor lütfiye'lere.

TÜM YORUMLARI OKU (11)