Ateş Kuşları Senaristi Ayşe Ferda Eryılmaz'dan FOX'un Yeni Dizisi Yabani'ye 'Benzerlik' Göndermesi

Yeni yayın döneminin yaklaşmasıyla yeni yayınlanacak dizilerin fragmanları da görücüye çıkmaya başladı. Bunlardan biri de FOX'ta yayınlanacak olan Yabani oldu. Halit Özgün Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaşacağı Yabani'nin senaryosunun atv ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisine benzerliği herkesin dikkatini çekerken, Ateş Kuşları senaristi Ayşe Ferda Eryılmaz'ın 'benzerlik' paylaşımı olay yarattı.

Yeni yayın döneminin başladığı Eylül ayına yalnızca birkaç hafta kaldı. Durum böyle olunca da kış boyunca ekranlarda olacak diziler yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı.

Bunlardan biri de FOX ekranlarında yayınlanan Yabani!

Halit Özgün Sarı ve Simay Barlas'ı başrollerinde buluşturan Yabani'nin konusu şöyle:

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, tam on yedi sene sonra evine Yaman olarak döner. Bu hikâye, bu gencin 'Yaman Ali' olarak kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir.

İlk görsellerin ve fragmanın geldiği dizi izlenim olarak iyi bir duruş sergilese de konusu bakımından atv ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisiyle benzerlikler taşıyor.

Ateş Kuşları'nın konusunu da şöyle bırakalım:

Çöplükte 40 günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan köksüzler, zamanla Ateş Kuşları'na dönüşür. Çocukların zorluklara, acılara ve kaderlerine karşı koymalarını ele alan dizinin her bölümü adeta bir ders niteliğinde. Ateş Kuşları dizisi aile olmanın ne anlama geldiğini tüm izleyenlerin gözleri önüne seriyor.

Yalnızca fragman ve genel konusunu bildiğimiz için Ateş Kuşları ve Yabani ne kadar benzer olur bilemeyiz, fakat Ateş Kuşları'nın senaristi Ayşe Ferda Eryılmaz da bu durumu fark etmiş olacak ki sosyal medya hesabından 'benzerlik' göndermesi yaptığı bir paylaşımda bulundu.

İşte Ayşe Ferda Eryılmaz'ın o paylaşımı:

Tabii hem Eryılmaz'ın paylaşımına hem de iki dizinin benzerliğine onlarca tepki geldi. İşte o tepkilerden bazıları:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yeni Sezonda Yoklar: FOX'un İki İddialı Dizisi Final Kararı Aldı
Yargı Dizisi Sayesinde 30 Yıllık Evliliğini Kurtaran Adamın Yaşadığı İlginç Olay!
Uzun Sürenin Ardından Dizi Setlerine Geri Dönen Ünlü İsimlerin Alacağı Ücretler Dudak Uçuklatıyor!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!