Ateş Kuşları Bu Akşam Var mı, Yok mu? 24 Şubat Ateş Kuşları Bugün Yayınlanacak mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları geçtiğimiz haftalarda 4. bölümüyle ekranlara gelmişti. Oldukça dramatik bir hikayeyi konu edinen Ateş Kuşları'nın yeni bölümü merakla bekleniyordu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden sonra televizyon kanalları dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama kararı almıştı. Kanallarda deprem ortak yayınları düzenlenmişti. Bu hafta itibariyle birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmaya başladı. Peki Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? Ateş Kuşları bugün var mı, yok mu? 

İşte detaylar...

Ateş Kuşları ATV'nin yeni sezon yapımlarından bir tanesi. İlk bölümü 13 Ocak 2023'te yayınlanan Ateş Kuşları en son 4.bölümüyle ekranlardaydı.

Başrollerini İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı ve Hande Soral'ın paylaştığı Ateş Kuşları seyirciler tarafından yakından takip edilen diziler arasında yerini aldı.

Oldukça dramatik bir öyküyü konu edinen Ateş Kuşları, ilk bölümüyle seyircilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ateş Kuşları, çocukluklarından beri bir cinayetin gölgesinde yaşayan çocukların hikayesini anlatıyor.

Ateş Kuşları, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen korkunç depremlerden sonra ekranlarda yerini almadı. ATV ekranlarında deprem bölgesinden canlı yayınlar yapıldı.

Bu hafta itibariyle birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmaya başladı. ATV dizilerinin yeni bölümlerinin ne zaman geleceği de merak konusu olmuştu.

Peki Ateş Kuşları bugün var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman?

ATV'nin yayın akışına göre Ateş Kuşları bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Ateş Kuşları 5. bölümüyle 24 Şubat Cuma günü yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

Yalı Çapkını Bu Akşam Var mı, Yok mu? 24 Şubat Yalı Çapkını Bugün Yayınlanacak mı?
Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Var mı, Yok mu? 24 Şubat Kızılcık Şerbeti Bugün Yayınlanacak mı?
Tuzak ve Sıfırıncı Gün Dizilerinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Tuzak ve Sıfırıncı Gün Ne Zaman Yayınlanacak?

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu