Ateş Kuşları 2. Bölüm İzleme Ekranı: Ateş Kuşları Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisinin 2. bölümü ATV ekranlarında seyirci ile buluştu. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümü de dikkat çekti. Başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan'ın yer aldığı Ateş Kuşları'nda bu hafta neler oldu? Ateş Kuşları dizisinin son bölümü, kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Onedio'da! 

Ateş Kuşları 2. bölüm izleme ekranı!

ATV ekranlarının yeni dizisi Ateş Kuşları'nın yönetmen koltuğunda Benal Tairi oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor.

Ateş Kuşları 2. bölümde neler oldu? İşte detaylar 👇

Komiser Barbaros, Nizam Eyüboğlu'na verdiği sözü tutuyor! Önünde sonunda sözünü tutarak Lara'yı bulan Barbaros, Lara bebeğin sahipsiz olmadığını görüyor.

Lara bebek, artık Ateş Kuşları'nın Gülayşe'si! Barbaros, Gülayşe ile Ateş Kuşları'nı ayırabilecek mi? Gülayşe, kardeşlerinden ayrılacak mı?

Üstelik Ateş Kuşları'nın başlarında büyük bir bela daha var. Kimsesizlik ve parasızlık onları bir kez daha vuruyor. Ateş Kuşları, evlerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyalar.

Şimdi her zamankinden daha fazla birlik olup yeniden sokağa düşmemenin bir yolunu bulmaları gerekiyor.

Evsizlik başlarına ilk kez gelmiyor! Henüz çocuk yaşlarında, Çakal'dan kaçtıklarında da başlarını sokacak bir çatıları yoktu. Köksüz Tayfa, kırk günlük bir bebekle sokağa düşmüşlerdi.

Çöpte buldukları ile bebeği besleyen Köksüzler, kardeşleri olarak bildikleri bebek hayata tutunsun diye nelerle mücadele ettiler?

Ateş Kuşları 1. Bölüm Özeti: Ateş Kuşları İlk Bölümde Neler Olmuştu?

2000'li yıllarda Çakal adında bir adam tarafından sokakta dilendirilen 5 çocuk! Onlar kendilerine 'Köksüzler' diyor: Ali, Mercan, Zıpkın, Sabit ve Kara... 

Ateş Kuşları, kimsesi olmayan bu 5 çocuğun hayatta kalmak için birbirlerine tutunmalarını konu alıyor. Çöpte buldukları bebeği kardeşleri kabul ederek onu hayatta tutmak için mücadele eden Köksüzler, zamanla bir aile oluyor. 

Köksüzlerin annesi Mercan, babası ise Ali oluyor. Kendilerine bile bakamayacak kadar küçük bu çocuklar bir de henüz kırkı çıkmamış bebeğe sahip çıkarak büyük zorluklara göğüs geriyorlar. Ancak geçmişleri peşlerini bırakmıyor. Henüz çocuk yaşlarında başlarına gelen olay, özellikle de Ali'nin sırtında ömür boyu yük oluyor. Peki bu büyük sır ne? 

23 yıl sonra bile geçmişin izleri, onları dilendiren Çakal ve Gülayşe'nin aşık olduğu Barbaros Komiser peşlerinde. 

Detaylar, Ateş Kuşları 1. bölümde! 👇

Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin Ateş Kuşları 1. Bölüm

Ateş Kuşları 1. Bölüm İzleme Ekranı: Ateş Kuşları Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Ateş Kuşları 2. Bölüm İzleme Ekranı

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

İlginizi Çekebilir

Kızılcık Şerbeti 13. Bölüm İzleme Ekranı: Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı