Ateş Elementini Taşıyan Yay Burcu ile Hava Elementindeki Terazi Burcu İlişkisinde Uyum Aranabilir mi?

Yay burçları eğlenmeye ve gezmeye düşkün, aşk ilişkisinde ise umursamaz bir yapıya sahip olabilir. Terazi burçları ise aşkta bağlılık arayışındadır. Dolayısıyla Terazi ve Yay burcu uyumunda aşk ilişkisi tatmin edici olmayabilir. Yay burcu erkeği Terazi kadını ile ilişkisinde özgürlüğüne düşkün hareket eder. Terazi erkeği ve Yay kadını uyumu aşk ilişkisinde dişil enerjinin Yay burcu partnerde yoğunlaşması nedeniyle daha iyi olabilir.

Terazi ve Yay burcu aşk, arkadaşlık ve cinsellik konularında uyumuna detaylıca bir bakalım!

Terazi ve Yay burçları karakter özellikleri bakımından uyumlu mudur?

Öncelikle Terazi burçları 23 Eylül - 23 Ekim tarihleri arasında doğarlar. Bu burcun insanı sonbaharı başlatan burç olduğu için öncü nitelikte değerlendirilir. Bu özellikleri onları girişken ve cesaretli yapabilir. Yeniliklerden korkmadan bir aşkı veya bir işi başlatabilecek ya da sonlandırabilecek potansiyel taşırlar. Onlar arkadaş çevrelerinde ve diğer sosyal ilişkilerinde lider rolündedirler.

Yay burçları ise 22 Kasım - 21 Aralık tarihlerinde doğum günlerini kutlarlar. Bu kişiler ara mevsimde doğdukları için zodyakta değişken nitelik alırlar.

Değişken burçlar arasında en maceraperest burç olan Yay burcu için monoton bir hayat düşünülemez! Onlar devamlı yeni ve değişik şeylerin peşinden giderler. Burçlarının özellikleri de buna izin verdiği için gezmeye ve yeni şeyler öğrenmeye pek meraklıdırlar. Bol bol arkadaş edinirler ancak herkesle sıkı bir bağ kuramazlar.

Çünkü Yay burçları hayata daha yüzeysel bakarlar. Terazi burçları, Yay burcunun aksine ilişkilerindeki derinliği fark edebilirler.

Yay burcunun elementi Ateş iken, Terazi burcunun elementi Hava’dır. Yay burçları aksiyon almak ve eyleme geçmek konusunda oldukça sabırsızdır. Bu özellikleri onları çevresine karşı duyarsız ve umursamaz yapabilir. Hatta zaman zaman patavatsızlıkla suçlanırlar. Terazi burçları için bu özellik korkunç olmasa da adalet anlayışlarına ters düşebilir. Hava grubunda olmasına rağmen Terazi burçları ağır başlı ancak daha çok düşünerek hareket eden bir yapıya sahiptir.

Yay ve Terazi burcu arkadaşlık uyumu nasıldır?

İki tarafın birbirinden farklı hak ve adalet anlayışları nedeniyle ortak bir noktada buluşamazlar. Arkadaşlık ilişkilerinde samimiyeti yakalamak çok zordur. Terazi burcu, Yay’ın umursamaz davranışlarına ve duyarsız haline tahammül edemez. Yay burcu ise Terazi’nin kasıntı olduğunu düşünebilir.

Yay ve Terazi burcu aşkta uyumu yakalayabilir mi?

Yay ve Terazi çifti uyumunda etik değerler veya ahlak konusu sorun olabilir. Çiftin karakter olarak birbirinden farklı olduğu açıkça görülebilir. Aralarında aşk söz konusu ise tartışmaları telafi etmek için Terazi burcunun anlayışlı ve hoş görülü kimliğini ortaya koyması gerekecektir. Yay burçları kavgada oldukça ateşli olabilir. Bu nedenle ilişki taraflarda uçurumun kenarında yaşanıyormuşçasına bir his bırakabilir.

Venüs ve Jüpiter yöneticilerinin Yay ve Terazi uyumuna etkisi neler olabilir?

Venüs, Terazi burcunun; Jüpiter ise Yay burcunun yöneticisidir. Bu iki gezegen de sanata ve bilgiye doyum noktasını çalıştırır. Yay burçları daima dört ayaklarının üzerine düşüyorsa bu Jüpiter’in şansıdır. Venüs ise Terazi burcuna güzellik ve çekicilik katar. Bu olumlu etkiler ilişkide heyecanı arttıracaktır. İkili arasında yüksek bir çekim enerjisi vardır. Birlikte yeni şeyler öğrenebilir ve farklı kültürler tanıyabilirler. Üstelik bir konu hakkında birbirlerinin fikirlerini alırlarsa bu oldukça geliştirici olabilir.

Yay burcu ve Terazi burcu cinsel uyumu nasıldır?

Cinsellik söz konusu olduğunda Yay burcu oldukça ateşli olabilir. Terazi burcu, Yay partnerinin yanında daha yumuşak kalacaktır. Bu çift birbirlerini cinsel uyumları için destekleyebilir. Birlikte yeni şeyler denemek konusunda çekimser olmayacaklardır. İlişkilerindeki en heyecan verici ve mutlu eden yer yatak odaları olabilir. Ancak Terazi burcu, Yay burcunun ona umursamazca dokunduğunu sezebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Tutkularını Doruklarda Yaşayan Akrep Burcu ve Terazi Burcu İlişkide Uyumlu mudur?
Aslan Burcunun Ömürlük Aşkı Bulabileceği Terazi Burcu ile İlişkisi Nasıldır?
Zodyağın En Nahif Burcu Terazi ile En Eleştirel Burcu Başak İlişkide Anlaşabilir mi?
İlişkilerinde Duygusallığın Tavan Yaptığı Yengeç Burcu ve Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!